28 juli

Moroccanoil weightless hydrating mask

Review , , , , , , , ,

Een tijd geleden bestelde ik dit haarmasker via de webshop van John Beerens. Inmiddels kan ik jullie melden dat ik echt fan ben geworden. Wat is dit masker fijn zeg!

Op de website van John Beerens wordt dit masker als volgt omschreven:

Moroccanoil Weightless Hydrating Mask is een intensief hydraterend en conditionerend masker dat de elasticiteit van het haar verbetert. Dit masker is geschikt voor fijn en droog haar dat behoefte heeft aan extra verzorging. Moroccanoil Weightless Hydrating Mask heeft een hoogwaardige formule die verrijkt is met arganolie. Hiernaast zorgt het masker ervoor dat de textuur, glans, elasticiteit en handelbaarheid van het haar sterk wordt verbeterd, waardoor het haar weer alles aan kan en het weer perfect in model te brengen is. De gewichtloze formule zal het haar niet verzwaren. Nu tijdelijk verkrijgbaar in een verpakking van 500 ml.

Dat klinkt goed. Meestal hebben maskers bij mijn haar altijd het effect dat mijn haar verzwaard wordt en daardoor plat op mijn hoofd blijft liggen. Dat zou met dit masker dus niet het geval moeten zijn.

De test

Allereerst de verpakking. Het masker zit verpakt in een ronde pot met wat turquoise gekleurd is en een wit deksel heeft met daarop weer een turquoise kleurige sticker. Deze kleur gebruikt Moroccanoil altijd dus het is lekker herkenbaar. In het wit staat het merk erop vermeld en het soort masker. Dit masker zou mijn haar dus moeten hydrateren zonder het te verzwaren.

Ik gebruik dit masker nadat ik mijn haar heb gewassen met shampoo. Ik gebruik het dus als vervanger voor mijn conditioner. Het masker is wit van kleur en voelt een beetje vettig olieachtig aan. Het is niet mega vloeibaar, wat prettig is hierdoor glijd het niet snel van je hand af. Wel moet je het goed in je haar kneden door deze aparte structuur. Hierdoor heb ik wel het idee dat het masker goed voed.

Het masker moet je 5 a 7 minuten laten intrekken. Dit is wel wat lang vind ik. Maar op zich is het geen probleem. Als ik het masker heb aangebracht, ga ik vervolgens mijn lichaam scrubben en nadat ik dat helemaal heb afgespoeld, spoel ik het masker pas uit. Tijdens het uitspoelen merk ik al hoe zacht mijn haar is.

Als ik vervolgens mijn haar ga borstelen glijd mijn borstel echt door mijn haar heen. Zo zacht is het. Nadat mijn haar is opgedroogd ziet het er super glanzend en gezond uit. En het mooiste is nog: mijn haar houd zijn volume en is dus niet verzwaard! Het masker werkt! Dit zachte effect van mijn haar blijft aanhouden totdat ik mijn haar weer was. Dat probeer ik dan ook zo lang mogelijk uit te stellen.

Conclusie

Dit masker is echt top. Mijn haar wordt er super zacht en glanzend van en mijn haar wordt er niet zwaar van. Het zachte effect blijft lang aan, dat vind ik fijn. Het enige nadeel dat ik aan dit masker kan bedenken is de prijs, hij is niet goedkoop: € 68,90. Maar in ruil daarvoor heb je wel een super goed haarmasker.

Samenvatting

Product: Weightless hydrating mask

Merk: Moroccanoil

Verkrijgbaar: John Beerens Webshop

Prijs: € 68,90

Cijfer: 8,5

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*