30 juli

Dior Vernis Destin

Beautyglow , , , , , , ,

Dit nagellakje is Dior vernis 382 Destin. Ik heb deze met 30% korting gekocht bij ICI Paris xl. Dit lakje is bijzonder, niet vanwege de korting. Maar het is mijn eerste Dior nagellakje ooit!

Dior Destin zit net zoals alle nagellakjes van Dior verpakt in een vierkant flesje. Dit flesje zit als je hem koopt weer verpakt in een mooi donker blauw doosje, net als alle producten van Dior. Chanel zit ook altijd verpakt in luxe doosjes. Ik hou daar wel van. Ik vind het wel mooi.

Dit nagellakje komt uit de herfstcollectie van 2013, daar kom ik zojuist door wat googlen achter. Ook was deze limited edition. Best wel bijzonder dat ik hem nog heb weten te scoren dus.

Destin is een fonkel achtige zilver/roze kleur. Lastig te omschrijven vind ik hem, maar hij is in elk geval wel erg mooi. Na een laagje is de lak eigenlijk al goed dekkend. Toch breng ik er twee aan, omdat ik het effect dan mooier vind. De lak is van goede kwaliteit en eigenlijk zelfs beter dan Chanel. Dat wil wat zeggen, want Chanel is mijn favoriete merk.

De houdbaarheid is ook beter dan van Chanel nagellak, zo’n 2 a 3 dagen zit hij goed op mijn nagels. Ik ben blij. De kleur van deze lak vind ik ook niet perse alleen geschikt voor de herfst. Nu in de zomer kan het ook prima.

 

Ik ben blij met mijn aankoop, het lakje bevalt erg goed wie weet koop ik nog wel meer Dior lakjes.

 

Samenvatting

Product: Vernis Destin

Merk: Dior

Verkrijgbaar: Luxe parfumerieën

Prijs: € 27,50

Cijfer: 8

 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*