My nephew does my make-up

Categories Beautyglow

Al een hele lange tijd wilde ik een “my boyfriend does my make-up” video doen, maar mijn lieve vriend Rick ziet het niet zo zitten om voor de camera te verschijnen. Sander is mijn neef en die leek het wel grappig om mee te werken aan zo’n video! Sander is zelf ook actief bezig op youtube, namelijk met De Studenten Kookshow!Β Dit is echt een aanrader, dus neem eens een kijkje!

Sander is dus bij mij thuis langs gekomen om mij op te maken voordat ik naar een feestje ging. Of ik er blij mee ben mogen jullie inschatten! πŸ™‚ De video is in ieder geval erg leuk gevonden.

 

Als jullie meer video’s met Sander willen zien, laat het dan weten bij de comments! πŸ™‚

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

7 thoughts on “My nephew does my make-up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*