Nail art bling and mint

Categories Beautyglow

Nail art vind ik echt super leuk. Maar het kost vaak net even wat meer tijd dan gewoon je nagels lakken (wat soms ook al teveel tijd kost!). Daarom doe ik het eigenlijk te weinig. Laatst had ik zin om mijn nagels weer eens te laten shinen, dus ik besloot een nail art te maken.

Als eerste lakte ik mijn nagels wit. Hiervoor gebruikte ik de bijna witte kleur van Essie Fiji. Deze is in twee laagjes goed dekkend.

Daarna pakte ik een nieuw lakje erbij, ook van Essie, namelijk Mint candy . Ook pakte ik mijn dunne nail art kwastje erbij. Hiermee trok ik mint groene streepjes op mijn middelvinger.

Er moest nog wat bling bij vond ik. Daarom pakte ik plaksteentjes en plakte ik op mijn wijsvinger en ringvinger wat steentjes.

Het eindresultaat is dus als volgt: mooie witte nagels met een beetje bling en mint groene streepjes. Ik ben erg tevreden met het resultaat en ik vind deze nagels ook makkelijk te combineren met elke outfit.
Wat vinden jullie van mijn nail art?

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

1 thought on “Nail art bling and mint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*