14 juni

Nailner Active Cover

Beauty, Review , , , , , , , ,

Kalknagels zijn natuurlijk super vervelend. En u het mooie weer er eindelijk aan komt willen we natuurlijk allemaal slippers of leuke sandaaltjes aan. Als je dan een kalknagel hebt, doe je dat misschien niet, terwijl je het wel wilt. Nu kun je je kalknagel behandelen en tegelijkertijd bedekken met nagellak dankzij Nailner Active Cover.

Nailner Active Cover

Nailner Active Cover is een kalknagelhandeling en nagellak in 1. Het is bewezen effectief tegen kalknagels en het bedekt direct de verkleuring. Daarnaast zorgt het ervoor dat je nagel weer de normale nageldikte krijgt. Bovendien is de Active cover 24 uur effectief. Dus een keer behandelen per dag is voldoende.

Volgens Nailner beveelt 96% van de gebruikers Active Cover aan. Dat is natuurlijk een vrij hoog percentage. Nailner Active Cover kost € 29,95.

De test

Ik heb zelf nog nooit last gehad van een kalknagel, maar mijn moeder wel. Daarom heb ik dit product samen met haar getest. Ik heb twee kleuren van Nailner ontvangen: Natural Nude en Coral Red. Mijn moeder is gek op rood, dus zij testte de rode variant. Ik de nude variant.

In de verpakking zit een speciale lak om je kalknagel te behandelen. Om je gezonde nagels in dezelfde kleur te kunnen lakken zit er ook een normale nagellak in dezelfde kleur in de verpakking.

Het werkt als volgt:

Je schud het flesje goed voor gebruik. Elke 24 uur moet je 1x een laagje aanbrengen. Dit doe je bij voorkeur na het douchen. De lak droogt volgens de verpakking in elke minuten en is water bestendig. De volgende dag verwijder je het oude laagje voordat je een nieuwe laag aanbrengt. Dit doe je door een hoekje van het laagje los te maken en voorzichtig van de nagel af te rollen. Dit gaat het makkelijkste onder warm water of onder de douche. Nailner raadt aan om de behandeling minimaal 3 maanden te gebruiken en voort te zetten totdat de nagel volledig hersteld is.

Als je de Nailner Active Cover aanbrengt ziet het er in eerste instantie uit als normale nagellak. Maar je merkt al snel dat het dat niet is. Ondanks dat de verpakking zegt dat de lak snel droogt, ervaren wij dat niet. Als je na het ‘drogen’ sokken en dichte schoenen aantrekt, zit de dag halverwege de middag niet meer op je nagel. Open schoenen of slippers dragen dus.

De rode kleur op mijn moeder haar tenen.

Als je Active Cover ’s ochtends hebt opgedaan en gaat slapen, kijk dan de volgende dag niet raar op als je stukjes ‘nagellak’ in je bed vindt. Zo gemakkelijk verwijder je de lak dus van je nagels.

Na een korte wandeling met dichte schoenen. Zoals je ziet is de lak er dan af.

Elke 24 uur een nieuw laagje aanbrengen is ook best arbeidsintensief vind ik. Natuurlijk: je verwijderd de lak gemakkelijk. Maar persoonlijk ben ik met het lakken van mijn teennagels altijd vrij lui en stel ik dit zo lang mogelijk uit.

Op mijn grote teen draag ik de Nailner kalknagelbehandeling. Op mijn overige tenen de normale nagellak.

Onze nagels zien er na deze test wel gezond uit. Of dat door deze speciale lak komt weet ik niet. Ik heb ook nog nooit een kalknagel gehad, dus ik kan niet goed beoordelen of het echt werkt.

Zoals je kan zien is de kalknagelbehandeling niet heel dekkend.

Conclusie

Nailner Active Cover blijft niet goed op je nagels zitten. We raden het dan ook af om met deze nagellak op naar bijvoorbeeld het strand te gaan. De nagellak zal aan het einde van de dag niet meer goed zitten. Heb je een ‘normale’ dag op slippers, dan zit het waarschijnlijk wel goed zolang je niet stoot. Door de goede eigenschappen van Active Cover kan het je wel eerder van je kalknagel afhelpen en zorgt het er voor dat niemand je kalknagel ziet. Ik vind € 29,95 alleen een hoog bedrag voor een lak waarvan je niet zeker weet dat hij goed blijft zitten.

Samenvatting

Product: Active Cover
Merk: Nailner
Verkrijgbaar: o.a. bij Etos
Prijs: € 29,95
Cijfer: 4

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*