10 juni

Ontdek de nieuwe geur van 4711 Remix Grean Oasis: De ideale Zomergeur

Review, Beauty , , , , , , , , , ,

4711 Remix Green Oasis

Als je op zoek bent naar de perfecte geur voor de zomer, zoek dan niet verder. 4711 heeft opnieuw de lat hoger gelegd met hun nieuwste creatie: de 4711 Remix Green Oasis. Deze geur belooft niet alleen een frisse start, maar neemt je ook mee op een avontuurlijke reis vol exotische en verkwikkende aroma’s.

Een fris en sprankelend begin

De topnoten van de 4711 Remix Green Oasis openen met een levendige en verfrissende mix van citroen, drakenfruit en watermeloen. Deze combinatie zorgt voor een energieke start die je direct een boost geeft. De zure citroen vermengt zich perfect met de exotische drakenfruit en de sappige watermeloen, waardoor een sprankelend frisse topnoot ontstaat die barst van de energie. Voor mij is de geur van citroen echt heerlijk fris en zomers. Ik hou ervan!

  • Topnoten: Citroen, Drakenfruit, Watermeloen

Een fruity-floral hart

Het hart van de geur ontvouwt zich met akkoorden van magnolia, gardenia en pruim. Deze combinatie geeft een unieke fruitig-bloemige twist die zowel opwindend als rustgevend is. Het aquatische akkoord voegt een frisse, waterachtige dimensie toe, die de geur compleet maakt en de wens naar avontuur en vakantie opnieuw aanwakkert.

  • Hartnoten: Pruim, Magnolia, Aquatisch Akkoord, Gardenia

Een aards en modern fundament

De basisnoten van cederhout, sandelhout en musk brengen de geur in balans en voegen een moderne, aardse ondertoon toe. Deze ingrediënten zorgen voor een ultieme balans van contrast en variëteit, waardoor de geur een langdurige en memorabele indruk achterlaat.

  • Basisnoten: Cederhout, Sandelhout, Musk

Voor mij de perfecte Zomergeur

Wat maakt de 4711 Remix Green Oasis zo ideaal voor de zomer? Het is de perfecte mix van verfrissende, fruitige en bloemige noten die samen een gevoel van vakantie en avontuur oproepen. Of je nu een dag aan het strand doorbrengt, een zomerse wandeling maakt of gewoon geniet van de zon in je achtertuin, deze geur past perfect bij elke zomerse gelegenheid.

Ik had deze geur bij me toen ik met mijn moeder naar Lissabon was. En ik heb de geur daar elke dag gedragen. Het is echt een heerlijke, frisse zomergeur en ik hou echt van dit soort geuren. Het mooie is: doordat ik deze bij me had in Lissabon, denk ik nu elke keer als ik de geur in Nederland draag weer aan de mooie dagen in Lissabon en hoe erg we daar genoten hebben! Dat is wat geuren kunnen doen.

Met de 4711 Remix Green Oasis draag je een geur die niet alleen je zintuigen prikkelt, maar ook je verlangen naar de zomer en avontuur voedt. Deze geur is een must-have voor iedereen die deze zomer op zoek is naar iets nieuws en verfrissends. In een oud en vertrouwd jasje ;-), want de flacon ziet er nog net zou uit als de geuren van vroeger die door 4711 werden gemaakt.

Wil je meer weten over deze heerlijke geur of hem zelf ervaren? Bezoek dan de officiële website van 4711 en ontdek de magie van de 4711 Remix Green Oasis.

Samenvatting

Product: Green Oasis Eau de Cologne
Merk: 4711 Remix
Verkrijgbaar: o.a. bij Etos
Prijs: € 19,95
Cijfer: 9

*Dit product heb ik ontvangen voor een review. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*