13 juni

Ontdek de Luxe van Thermae For Me: 24h Perfection Crème en Facial Scrubcrème

Review, Beauty , , , , , , , ,

Thermae For Me 24h Perfection Crème en Facial Scrub

Bij het verzorgen van je huid wil je alleen de beste producten gebruiken. Thermae For Me biedt precies dat met hun 24h Perfection Crème en Facial Scrubcrème. Deze producten zijn ontworpen om je huid te voeden, te beschermen en te laten stralen, allemaal zonder schadelijke chemicaliën. Zo creëer je dat heerlijke Thermae SPA gevoel gewoon in je eigen badkamer.

Thermae For Me 24h Perfection Crème: hydratatie en bescherming in één

De 24h Perfection Crème van Thermae For Me is de perfecte basiscrème voor elk huidtype. Deze luchtige crème trekt snel in de huid en laat geen vettig laagje achter, waardoor je huid fris en gehydrateerd aanvoelt. De crème is vochtvasthoudend, voedend en beschermend, wat hem ideaal maakt voor zowel dag- als nachtgebruik.

Voordelen van de 24h Perfection Crème:

  1. Hydraterende basis voor make-up: De crème biedt een gladde en gehydrateerde basis voor make-up, waardoor je look de hele dag fris blijft.
  2. Happybelle moleculen: Deze moleculen laten je huid stralen en geven een gezonde glow.
  3. Vrij van parabenen en chemische conservering: De producten van Thermae For Me bevatten geen schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor dagelijks gebruik.

Mijn ervaring

Ik heb de 24h Perfection Crème zowel overdag als ’s avonds gebruikt. Als eerste viel me op hoe mooi de verpakking is: de dop is van hout en het pompflaconnetje is van glas. Dit geeft me zo’n luxe gevoel.

De crème is wit van kleur en heel zacht voor je huid. Na het aanbrengen trok het snel in. Ik vond vooral toen het nog wat kouder was deze crème ideaal om overdag te gebruiken. Nu het warmer is gebruik ik hem als nachtverzorging en ook dan is hij erg fijn. Ik word elke morgen wakker met een heerlijk zachte huid.

De 24h Perfection Crème is verkrijgbaar in een handige 50ml verpakking, perfect voor thuis of onderweg. Meer informatie en bestellen

Thermae For Me Facial Scrubcrème: Diepe Reiniging voor een Stralende Huid

Een goede scrub is essentieel voor het verwijderen van dode huidcellen en het verbeteren van de opname van verzorgingsproducten. De Facial Scrubcrème van Thermae For Me biedt een diepe, maar zachte reiniging die geschikt is voor de meest gevoelige huidtypen.

Voordelen van de Facial Scrubcrème:

  1. Zachte gezichtsscrub: De scrub verwijdert effectief dode huidcellen zonder de huid te irriteren.
  2. Reinigend en stimulerend: De scrubcrème stimuleert de huid en zorgt voor een frisse, gezonde teint.
  3. Geschikt voor gevoelige huid: Dankzij de milde formule is deze scrubcrème perfect voor dagelijks gebruik, zelfs op de gevoelige huid.

Mijn ervaring

Ik moet eerlijk bekennen dat ik vaak niet zo’n fan ben van het gebruiken van een scrub voor mijn gezicht. Ik vind de korreltjes meestal te grof en ik ben bang om mijn huid te beschadigen. Toch heb ik deze scrub getest, alles voor de blog niet waar ;-).

De scrub is net zo luxe verpakt als de 24h Perfection crème. Namelijk met een houten dop en een glazen potje. Ik vind dat erg mooi.

Qua textuur is de scrub wit van kleur en zitten er korreltjes in. Deze zijn echter heel erg klein en fijn en voelen niet heel ruw aan. Als ik het gebruik op mijn gezicht, voel ik de korreltjes wel maar niet zo grof als eerdere scrubs die ik vroeger gebruikte voor mijn gezicht. Voor mijn gevoel blijft er ook een licht vochtinbrengend laagje achter na gebruik. Dat geeft me een gerust gevoel: mijn huid wordt niet beschadigd maar wel gevoed.

Mijn huid voelt na gebruik dan ook zacht aan, maar ik blijf de voorkeur houden voor een peeling omdat ik daarbij meer het gevoel heb dat het voor mij goed werkt.

De Facial Scrubcrème komt in een 50ml verpakking, ideaal voor regelmatig gebruik om je huid stralend en gezond te houden. Meer informatie en bestellen

Waarom kiezen voor Thermae For Me?

Thermae For Me staat bekend om het creëren van dagelijkse ontspanning en verzorging met een touch van natuurlijke luxe. De producten zijn geïnspireerd door de hoogwaardige behandelingen van Thermae 2000, een bekende spa die zijn gasten verwent met topkwaliteit zorg en ontspanning.

Kenmerken van Thermae For Me producten:

  • Parabeenvrij: Geen schadelijke conserveringsmiddelen.
  • Allergeenvrije parfum: Geschikt voor de gevoelige huid.
  • Actieve werkstoffen: Boordevol ingrediënten die echt iets doen voor je huid.

Meer dan alleen skincare

Naast hoogwaardige huid- en lichaamsverzorgingsproducten biedt Thermae For Me ook exclusieve behandelingen die te boeken zijn bij Thermae 2000, en luxury goods die met zorg zijn geselecteerd.

Voor meer informatie over de producten en behandelingen van Thermae For Me, bezoek je de officiële website. Ontdek de luxe van Thermae For Me en geef je huid de verzorging die het verdient.

Conclusie

De 24h Perfection Crème en Facial Scrubcrème van Thermae For Me zijn essentiële producten voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige huidverzorging zonder schadelijke ingrediënten. Mijn persoonlijke favoriet van deze twee is wel de 24h Perfection Crème omdat deze zowel overdag als ‘avonds goed te gebruiken is.

Samenvatting

Product: 24h Perfection Creme en Facial Scrubcreme
Merk: Thermae for Me
Verkrijgbaar: Thermae for me webshop
Prijs: €44,95 voor de 24h Perfection Crème en €32,95 voor de Facial Scrubcrème
Cijfer: 8 voor de 24 Perfection Crème en 6 voor de Facial Scrubcrème

*Deze producten heb ik ontvangen voor een review. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*