17 januari

Ontdek Sana Amsterdam’s Beyond Collagen en Power Collagen voor een Stralende Huid

Beauty, Review , , , , , , , , , , , , ,

Sana Amsterdam Collagen

Ben jij ook opzoek naar een manier om je huid te laten stralen? Sana Amsterdam biedt een unieke oplossing met hun baanbrekende productlijnen: Beyond Collagen en Power Collagen. Ik gebruik deze collageen supplementen nu ruim 2 maanden en wil jullie er graag meer over vertellen.

Collageen: Een Belangrijke Stap in Je Schoonheidsroutine

Naarmate we ouder worden, vermindert de natuurlijke productie van collageen in ons lichaam. Dit kan leiden tot het verschijnen van fijne lijntjes, verminderde elasticiteit van de huid en andere tekenen van veroudering. Vanaf je 30ste verliest je huid ongeveer 1% collageen per jaar. Om de elasticiteit van je huid te behouden en ook de jeugdige uitstraling is het goed om collageen in te gaan nemen. Sana Amsterdam heeft hier hele mooie supplementen voor ontwikkeld.

Beyond Collagen: Je Nieuwe Bondgenoot voor Huidverjonging

Sana Amsterdam’s Beyond Collagen is een krachtige formule die speciaal is ontwikkeld om de natuurlijke collageenproductie te stimuleren. Deze supplementen bevatten een unieke combinatie van ingrediënten die niet alleen de huidvernieuwing ondersteunen, maar ook beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Beyond Collagen is verrijkt met Vitamine C, Zinc, Biotine en Co-Enzym Q10 voor optimaal absorptie van het collageen. 

Sana Amsterdam heeft van Beyond Collagen twee verschillende producten aangebracht. De collageen shots, dit zijn flesjes die je elke ochtend moet drinken. Sana Amsterdam raad aan om te beginnen met de shots met vloeibare collageen om het uitgeputte collageen op te bouwen tot gezonde niveaus. Vloeibare collageen heeft een hogere concentratie collageen.

De Beyond Collagen Shots zitten verpakt in een doos met 10 flesjes. Als deze op zijn kun je beginnen met hergebruiken van poedercollageen.

Mijn ervaring met de Beyond Collagen shots

Toen ik startte met het uittesten van Sana Amsterdam collageen ben ik begonnen met het gebruiken van de Beyond Collagen shots. Dit heb ik gedaan omdat het mij werd aangeraden omdat vloeibaar collageen een hogere concentratie collageen bevat.

Ik heb de flesjes elke ochtend voor mijn ontbijt gedronken. De smaak vond ik aangenaam, een beetje sinaasappel achtig.

Mijn ervaring met de Beyond collagen sachets

Nadat de Beyond collagen shots op waren ben ik begonnen met het gebruiken van de sachets. Deze zijn ook ideaal om mee te nemen op reis, omdat het niet noodzakelijk is om te vermengen met water. Het schijnt namelijk zo te zijn dat 70% van de poedersupplementen die met water worden vermengd verloren gaan in het spijsverteringssysteem. Dus dat zou zonde zijn van het collageen.

De Beyond collagen sachets giet je in je mond en kun je dan gewoon doorslikken. Dat maakt het ideaal. Maar, ik moest er wel even aan wennen. Het is namelijk best veel poeder wat je in je mond giet.

Het Beyond Collageen poeder smaakt net als de shots een beetje naar zoete sinaasappel. Ik vind het wel een aangename smaak.

Power Collageen: Versterk Je Huid, Gewrichten en Meer

Voor vrouwen die op zoek zijn naar een algehele gezondheidsboost, biedt Sana Amsterdam’s Power Collageen een complete oplossing. Deze formule bevat niet alleen collageen om de huid te ondersteunen, maar ook vitamines en mineralen die helpen bij het behoud van gezonde gewrichten en botten. Het is een krachtige manier om je schoonheidsroutine aan te vullen en tegelijkertijd je algehele welzijn te bevorderen.

Van de Power Collageen lijn heeft Sana Amsterdam ook shots en poeder sachets. Ik ben daarom ook bij de Power Collageen begonnen met de shots. De Power Collageen shots bevatten vitamine D3, calcium, vitamine B12, zink, groene koffieboon-extract en wei-eiwit. Power Collageen draagt ​​bij aan sterke botten, spierherstel en een gezonde stofwisseling.

Mijn ervaring met de Power Collageen shots

Ik had begrepen dat ik de Power Collageen het beste kon nemen op dagen dat ik intensief sport. Dat is bijna iedere dag ;-), maar ik koos ervoor om de Power Collageen vooral te gebruiken op dagen dat ik krachttraining doe. Ik vind de smaak van de Power Collageen shots lekkerder dan die van de Beyond Collageen. Deze zijn lekker zoet, maar smaken niet naar sinaasappel. Ook deze heb ik bij het ontbijt genomen.

Mijn ervaring met de Power Collageen sachets

Natuurlijk heb ik ook de Power Collageen sachets geprobeerd. Dit is net als bij de sachets van Beyond Collageen een poeder dat je zo in je mond kunt gieten en kunt doorslikken.

Elk sachet bevat hoogwaardige enzymatisch gehydrolyseerd marine collageen, afgebroken tot biologisch beschikbare peptiden. Power Collagen is verrijkt met Groene koffieboon-extract, Gerstegras, Zink, Vitamine B12 & Wei-eiwit voor optimaal absorptie van het collageen. Een gezond collageengehalte is noodzakelijk om spieren, gewrichten, gewrichtsbanden, pezen en botten sterk te houden en om een ​​gezonde huid, haar en nagels te hebben.

Ook deze Power Collagen Sachets heb ik gebruikt op dagen dat ik wist dat ik veel ging sporten. Ze hebben ook een redelijk zoete, aangename smaak en ik krijg ze makkelijk weg.

Wat merk ik sinds ik Sana Amsterdam Collageen gebruik

Sinds ik de Beyond Collageen en Power Collageen van Sana Amsterdam gebruik, merk ik dat mijn huid er jonger en egaler uit lijkt te zien. Meestal is mijn huid in de winter wat grauwig, maar daar heb ik nu geen last van. Ik kan duidelijk een verschil zien.

Conclusie

Mijn conclusie is dat de producten van Sana Amsterdam erg fijn zijn in gebruik. Zowel de shots als de sachets zijn gemakkelijk in te nemen. De sachets hebben daarnaast als voordeel dat zij handig zijn om mee te nemen op reis.
Ik merk ook dat mijn huid er ook echt frisser en stralender uit ziet sinds ik dit product gebruik.

Korting bij Sana Amsterdam

Wil je zelf proberen of de producten van Sana Amsterdam wat voor jou zijn? Dan raad ik je aan om het minimaal een maand te proberen. Mocht je gelijk enthousiast zijn en een abonnement willen afsluiten (super handig want dan heb je gelijk voor 3 maanden genoeg in huis!), dan krijg je met code: BEAUTYGLOW 20% korting. Super handig toch? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen.

*Ik heb deze producten ontvangen om te testen. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*