22 januari

Basic FOTD met Emily in Paris producten van Essence

Make-up , , , , , , , , , , ,

Vorig jaar (dat klinkt heel lang geleden) heb ik jullie een FOTD laten zien waarvoor ik producten van de Essence Emily in Paris collectie had gebruikt. Ik heb toen niet alle producten uit de collectie gebruikt. Vandaag heb ik daarom weer een FOTD voor jullie. Het is een vrij basic lookje en ik heb hiervoor een aantal producten van de Emily in Paris collectie van Essence gebruikt.

De producten

Dit zijn de producten die ik voor deze look heb gebruikt.

EMILY IN PARIS by essence creamy eyeliner

Voor de ooglook heb ik de Emily IN Paris Creamy eyeliner gebruikt. Dit is een heel handig product vind ik zelf. Want je als je de bovenste dop eraf haalt zie je een schuin kwastje.

Vervolgens draai je de onderkant los en daarin vind je de cream eyeliner waarin je het kwastje kunt dopen. Dit vind ik echt ideaal en hierdoor is het een lekker compact product om mee te nemen op reis.

Dankzij het schuine kwastje trek je gemakkelijk een lijntje langs je wimperrand. Het effect vind ik erg mooi een smokey. Ik houd er wel van en draag deze eyeliner regelmatig.

EMILY IN PARIS THE FLASE LASHES MASCARA

Om de ooglook af te maken heb ik de Essence Emily In Paris The False Lashes mascara gebruikt.

Close-up ooglook

Dit is een close-up van de ooglook waarbij je het smokey effect van de eyeliner goed kunt zien.

Vervolg producten

EMILY IN PARIS BAKED BLUSHLIGHTER

In de wintermaanden heb ik echt wel een kleurtje op mijn wangen nodig. Daarom heb ik daar de Essence Emily in Paris Baked Blushlighter voor gebruikt.

EMILY IN PARIS by essence plumping lip oil

Om de look af te maken heb ik op mijn lippen de Emily in Paris Plumping Lip Oil aangebracht. In de winter houd ik ervan om olie op mijn lippen aan te brengen omdat ze snel droog worden. Deze Lip Oil voelt echter meer aan als een plakkerige lipgloss.

Ook zou deze Lip Oil mijn lippen voller moeten maken, maar dat zie ik niet zo. Wel vind ik het effect van de Lip Oil erg mooi op mijn lippen. Ik krijg er een mooie glans van en zie ook lichtjes een roze gloed.

Net als de creamy eyeliner is deze Lip Oil inmiddels ook een van mijn favorieten geworden. Ik gebruik hem bijna dagelijks.

Op bovenstaande foto kun je goed het effect van de Lip Oil op mijn lippen zien.

De uiteindelijke look

En dan is dit de uiteindelijke look geworden. Een vrij basic loodje dat eigenlijk altijd wel kan. Ook een look waar ik niet al te veel make-up producten voor heb gebruikt. En dat kan soms ook wel fijn zijn.

Wat vinden jullie van deze look?

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*