19 juli

OOTD – My Jewellery Zwarte overslag jurk

Fashion , , , , , , , , , , , , ,

In de zomer draag ik graag jurkjes en rokjes. En nu ik weer op mijn streefgewicht ben (en een stuk strakker), vind ik het ook een stuk leuker om weer jurkjes te dragen. Vandaar dat ik vandaag een Outfit Of The Day voor jullie heb. Iets wat ik eigenlijk nooit doe op BeautyGlow. Waarom eigenlijk niet vroeg ik me af? Zelf vind ik het ook leuk om outfit inspiratie op te doen bij andere bloggers. Wie weet kan ik jullie ook inspireren.

My Jewellery – Zwarte overslag jurk bloemen

Ik houd ervan om in de zomer korte jurkjes te dragen. En bloemenprintjes vind ik dan helemaal leuk en naar mijn mening ook super vrouwelijk. Maar bloemenprintjes kunnen soms een beetje tuttig zijn. Dat is bij dit jurkje zeker niet het geval!

Bij My Jewellery vond ik dit zwarte overslag jurkje met bloemenprint. Doordat het jurkje zwart is, is hij al een stuk ‘stoerder’ naar mijn mening. Het voordeel is ook dat je hem een stuk langer door kan dragen. In de winter bijvoorbeeld met een zwarte panty en stoere boots eronder. Een bikerjack kan ook heel leuk staan op dit jurkje.

Ik besloot het jurkje vooral lekker zomers te dragen. Vanwege de diepe V-hals droeg ik onder het jurkje een topje met een V-hals van H&M. Verder combineerde ik het jurkje met mijn roze glitter Havaianas. Wat het geheel tot een mooie, casual, zomerse look maakt.

Naast het feit dat ik het jurkje heel leuk vind staan, zit het jurkje ook heel prettig. Ik weet zeker dat ik hem nog heel vaak ga dragen en op verschillende manieren kan combineren. Het ligt er maar net aan wat voor accessoires je erbij doet. Met een mooi sandaaltje met hak zou je dit jurkje ook prima naar een bruiloft kunnen dragen.

Jullie merken het, ik ben blij verrast met dit jurkje van My Jewellery. Ik had wel eens van de webshop gehoord, maar ik dacht eigenlijk dat ze alleen sieraden verkochten. Toen ik de kleding zag werd ik aangenaam verrast. Wist je bijvoorbeeld dat My Jewellery ook leuke bruiloft jurkjes heeft? Met het trouwseizoen in volle gang is dat denk ik wel een leuke tip om met jullie te delen. 😉

Een outfit kiezen voor een bruiloft kan enorm lastig zijn. Dat vind ik zelf in ieder geval wel. Want je wil natuurlijk wel fabulous voor de dag komen. Maar wat trek je aan? Wit is natuurlijk bedoeld voor de bruid en zwart is dit seizoen misschien een beetje saai. Gelukkig zijn er nog zat opties. Bij My Jewellery hebben ze een hele pagina ingericht vol met inspiratie voor bruiloft outfits. De pagina staat vol leuke bruiloft jurkjes die je aan kunt trekken, want een jurkje is natuurlijk wel de basis. Maar daarbij staan ook leuke sieraden genoemd waarmee je je look helemaal af kunt maken. Ideaal voor als je zelf, net als ik, soms weinig inspiratie hebt voor een mooie look.

De make-up look die ik bij deze outfit heb uitgekozen is overigens ook heel basic. De look die ik draag bestaat uit:
– Zwarte eyeliner met wing
– Zwarte mascara
– Wenkbrauwpotlood en wenkbrauwgel
– Roze blush
– Donkerroze lipgloss

Ik hoop dat jullie deze OOTD leuk vonden om te bekijken en er inspiratie mee hebben kunnen opdoen. Ik hoor graag wat jullie van dit jurkje vinden in de comments.

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*