18 juli

Mijn Sportdagboek nr. 76

Sporten , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Nadat ik vorige week met de zwemvierdaagse had meegedaan, besloot ik deze week weer mijn sportroutine op te pakken. Wel paste ik die een beetje aan.

Maandag 8 juli 2019

Maandag startte ik weer met krachttraining maar ik besloot iets anders te gaan doen dan de fysio oefeningen. Ik merk namelijk niet zoveel meer van die oefeningen voor mijn gevoel. Dus ik besloot de Bikini Body Guide van Kayla Itsiness weer op te pakken en deed de Legs training van week 1. Jeetje wat was dat pittig. Ik was behoorlijk moe na het einde en vond het zwaar. Duidelijk dat deze training weer wat zwaarder is. Fijn, want nu ga ik waarschijnlijk wel weer wat effect zien.

Dinsdag 9 juli 2019

Had ik al gezegd dat de training van maandag zwaar was? Nou, dat voelde ik dinsdag nog. Jeetje wat had ik een spierpijn bij het trap aflopen. Mijn benen leken wel spaghetti. Ik heb dinsdag maar even niet getraind.

Woensdag 10 juli 2019

Woensdag waren Rick en ik 4 jaar getrouwd en dat hebben we gevierd. Daarom had ik mezelf woensdag weer een dag vrij gegeven. En ook omdat ik nog steeds super veel spierpijn had. Au!

Donderdag 11 juli 2019

Donderdag voelde ik nog steeds een beetje spierpijn. Maar ik wilde wel weer trainen. Toen vroegen vriendinnen of ik wou tennissen, dus heb ik in plaats van krachttraining lekker getennist. Vond ik eigenlijk veel leuker en het ging ook lekker.

Vrijdag 12 juli 2019

Vrijdag heb ik niet gesport.

Zaterdag 13 juli 2019

Zaterdag ging ik weer naar Mpower. We hadden een andere trainster en de training was lekker actief en fel. Ik voelde me goed voldaan na de training.

Zondag 14 juli 2019

Zondag heb ik lekker paardgereden op Iros. Ik besloot weer een keer in de bak te gaan trainen. Goed voor mij en voor Iros. Het was leuk en fijn om actief bezig te zijn.

Dit was mijn afgelopen sportweek. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen. Door de spierpijn heb ik de BBG week 1 niet volledig afgemaakt. Daarom ga ik aankomende week opnieuw starten. Eens zien of ik dan weer zoveel spierpijn heb.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*