27 juli

Mijn Sportdagboek nr. 77

Sporten

Vorige week vertelde ik dat ik weer was begonnen met BBG en dat ik daar behoorlijk spierpijn van heb gehad. Daarom besloot ik deze week om weer opnieuw te beginnen.

Maandag 15 juli 2019

Maandag startte ik weer vol goede moet met BBG week 1 legs. De training was nog steeds pittig, maar ik had het wel minder zwaar dan vorige week.

Dinsdag 16 juli 2019

Dinsdag gaf ik mijzelf een rustdag en heb ik niet getraind.

Woensdag 17 juli 2019

Woensdag was de verjaardag van mijn schoonmoeder. We zijn die dag heerlijk naar Avifauna geweest.

Donderdag 18 juli 2019

Donderdag deed ik de tweede training van BBG week 1 dag twee: arms & abs. Dit vond ik pittig. Vooral de tricep dips en de sit ups with twist. Maar ik heb het volbracht!

Vrijdag 19 juli 2019

Vrijdag heb ik niet getraind. Ik voelde mijn buikspieren overigens wel een beetje. Maar dat vind ik alleen maar fijn!

Zaterdag 20 juli 2019

Ondanks de regen ging ik zaterdag gewoon naar mijn Mpower training. Het was een pittige training en ik voelde mijn spieren goed. Dat is fijn, dan heb ik het idee dat ik echt goed bezig ben en een strak lijf krijg. Daarna heb ik nog een rondje gereden met Iros wat zowel hij als ik erg fijn vond.

Zondag 21 juli 2019

Zondag heb ik niet gesport.

Dit was mijn afgelopen sportweek. Zoals jullie kunnen zien heb ik BBG weer opgepakt en het ging best wel goed. Dat is fijn, dan kan ik ermee doorgaan voor mijn vakantie. Wie weet ben ik dan weer wat strakker 😉

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*