30 december

Oud & Nieuw look 2016

Beautyglow , , , , , , , , ,

Het jaar is al weer bijna voorbij. Jeetje wat is dit jaar snel gegaan. Voor mij stond dit jaar eigenlijk het hele jaar in het teken van mijn kleine meisje Liz. Eerst mijn zwangerschap en later mijn kleine prinses waar ik elke dag van geniet! Ik vond het dus een mooi jaar. Ik hoop dat jullie het ook een leuk jaar vonden.

Veel mensen sluiten het jaar af met een feestje. Daar hoort natuurlijk een mooie look bij. Om jullie inspiratie te geven heb ik weer een mooie oud en nieuw look gemaakt.

Producten

Voor deze look heb ik gebruik gemaakt van de volgende producten.

Miss Sporty Mission Correction foundation

Als eerste een egale basis: dus foundation. Ik gebruikte Miss Sporty Mission Correction foundation. Deze foundation is foundation, concealer en highlighter in een en daardoor de ideale combinatie als je huid er een beetje vaal uitziet.

Miss Sporty So matte perfect stay poeder

Afpoederen maar! Met deze fijne budget variant van Miss Sporty.

Urban Decay Eyeshadow primer potion Sin

Tijd om met de ooglook te beginnen. Als eerste natuurlijk oogschaduwbasis. Ik gebruikte Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Sin.

Dior 644 Golden Snow

Voor de ooglook heb ik gebruik gemaakt van twee palettes. Als eerste Dior Golden Snow. Hiervan heb ik de lichtroze kleur aangebracht in mijn binnenste ooghoek. De witte kleur heb ik aangebracht op mijn wenkbrauwbot en de taupe kleur heb ik in mijn crease geblend.

Dior 140 Twilight

Daarna het tweede palette. Deze is ook van Dior, het is namelijk Dior Twilight. Van dit palette heb ik de zilveren kleur aangebracht op het midden van mijn ooglid en onder mijn onderste wimperrand. De grijze kleur heb ik aangebracht in mijn buitenste ooghoek.

NYC HD Automatic Eyeliner

Op mijn waterlijn breng ik oogpotlood aan. Hiervoor gebruik ik NYC HD Automatic eyeliner.

Rimmel Wake me up mascara

Als mascara gebruik ik Rimmel Wake me up. Deze mascara geeft mijn wimpers altijd mooi volume en lengte.

Essence – Shape & Shadows, Benefit – Speed Brow

Mijn wenkbrauwen moeten wel in model worden gebracht vind ik. Eerst gebruik ik het Essence – Shape & Shadows palette. Met het schuine kwastje breng ik de kleur Audrey Highbrow aan in mijn wenkbrauwen. Hiermee accentueer ik ze meer en geef ik ze een mooiere vorm. Daarna breng ik de highlighter eronder aan. Tot slot wenkbrauwgel om ze in model te houden. Hiervoor gebruik ik Benefit Speed brow.

Close-up ooglook

Dit is een close-up van de ooglook.

Vervolg producten

Om de look af te maken heb ik de volgende producten gebruikt.

Essence matte bronzer brunettes

Om te shapen gebruik ik Essence matte bronzer.

Dior Nude Shimmer

Als blush draag ik Dior nude shimmer. Ik gebruik geen highlighter omdat deze blush al zo mooi glanst.

Dior Jelly Lip Pen 476 Ilhabela

Tot slot mijn lippen. Bij deze look vind ik een lichtroze lipkleur leuk staan. Daarom gebruik ik mijn Dior Jelly Lip Pen in de kleur Ilhabela.

De uiteindelijke look

Dit is dan de uiteindelijke look geworden. Ik vind hem feestelijk en erg mooi. Bij deze look draag ik mijn haar in een strakke visgraatvlecht aan de zijkant. Dit vind ik mooi combineren.

Ik hoop dat jullie hiermee inspiratie hebben opgedaan voor Oud en Nieuw. Maak er in ieder geval een feestje van!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*