11 januari

What’s in my diaper bag?

BabyGlow , , , , , , ,

Als mama sleep je de luiertas overal mee naartoe. Er zit dus van alles in. Vandaag laat ik jullie zien wat er in mijn Fab. luiertas zit. Ik heb de tas letterlijk leeg gegooid en gekeken wat er op dat moment in zat. Laten we snel beginnen.

 

What’s in my diaper bag?

Als je naar deze foto kijkt, kun je al duidelijk zien wat voor type ik ben. Ik ben namelijk altijd bang dat ik iets vergeet. Daarom zorg ik er altijd voor dat ik veel dubbele spullen bij me heb. Maar soms overdrijf fik wel een beetje, dat geef ik toe. Laat ik van links naar rechts gaan benoemen wat er in de tas zit.

 • Babymutsje (voor als ik die vergeet als ik van huis ga)
 • Drie rompers
 • Een lipbalsem voor mezelf
 • Spiegeltje
 • Notitieboekje met Mickey Mouse erop
 • Twee schone shirtjes
 • Broekje
 • Bakje met twee speentjes
 • Fab. verschoningsmatje
 • Celstofmatje (handig om te verschonen en net wat groter dan het Fab. matje. Dit celstofmatje komt uit mijn kraamdoos van de zorgverzekering. Je krijgt er best veel van en ze zijn handig om mee te nemen. Als hij vies wordt, gooi je hem gewoon weg.)
 • Reinigingsgel voor mijn handen. (voor als ik mijn handen niet kan wassen als ik Liz verschoon).
 • Luiers natuurlijk
 • Billendoekjes
 • XXL Hydrofiele luier (om over me heen te gooien als ik Liz voed in het openbaar)
 • Badcape
 • Zinkzalf

 

Als ik kijk naar deze inhoud zie ik direct wat ik ben vergeten: spuugdoekjes. Die zijn ook altijd handig om bij je te hebben. Dus die stop ik er direct in.

Door alles wat er in mijn tas zit zo op een rijtje te zetten heb ik gelijk een lijstje van de dingen die ik nodig heb in mijn luiertas. Dit lijkt me ook handig voor andere mama’s. Dus ik hoop dat jullie het leuk vonden om te bekijken en dat jullie er iets aan hebben gehad!
Wat zit er in jullie luiertas?

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*