6 september

philosophy – Micro Delivery Dream peel

Beauty, Review , , , , , , , ,

In mei bezocht ik een event van Philosophy en daar mocht ik wat producten meenemen om uit te proberen. Dat blijf ik altijd zo leuk vinden. Tijd om wat over een van deze producten te schrijven, namelijk de Micro Delivery Dream peel. Ik was namelijk enorm nieuwsgierig naar dit product.

philosophy the microdelivery dream peel is een overnight peeling met time-release technologie voor een ultragladde, gezonder ogende huid. De peeling richt zich ’s nachts op fijne lijntjes en een ongelijkmatige teint. De zachte chemische peeling ontstaat door de milde mix van aha’s en bha en helpt de huid mild te exfoliëren. Niacine (vitamine b3) en toverhazelaardestillaat zorgen voor een gladde, gelijkmatige huid met minder zichtbare poriën. Het pro- en prebiotics complex helpen de huid samen met de combinatie van cica & kamille te vernieuwen, in balans te brengen en te kalmeren.

Volgens Philosophy is deze peeling is zeer geschikt voor de huid met de eerste tekenen van veroudering en dat is precies zoals ik mijn huid zou omschrijven.

De peeling zit verpakt in een tube met als dop een speciale applicator. Je draait de applicator open en dan heb je een soort spatel waarmee je de peeling kan aanbrengen op je huid nadat je deze hebt gereinigd.

De peeling is gemaakt van een super zachte, roze geltextuur. Na het aanbrengen is het de bedoeling da tje de peeling 15 minuten op de huid laat drogen. Daarna verandert het in een helder opdrogende formule die je kussensloop niet vies maakt terwijl je slaapt. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dat wel eens vergeet haha, ik vind het namelijk makkelijk om het aan te brengen voordat ik ga slapen en heb dan niet altijd zin om 15 minuten te blijven wachten. Dus ja, ik heb wel eens een kussensloop met roze vlekjes.

Voor het beste effect is het de bedoeling dat je de peeling drie dagen opeenvolgend gebruikt. Belangrijk hierbij is wel dat je de dag erna een hoge SPF gebruikt. De peeling maakt je huid namelijk gevoeliger voor de zon tot zeker een week na het gebruik.

Mijn ervaring is echter dat mijn huid na een keer al een stuk gladder en egaler uit ziet. De peeling werkt echt.

Na het aanbrengen van de peeling voel ik mijn huid een beetje tintelen, maar dit is niet vervelend. En de volgende dag, nadat ik de peeling heb afgespoeld, voelt mijn huid echt super zacht aan.

Op mijn gezicht vinden mijn dochters de peeling er wat eng uit zien. Ze vinden mijn gezicht te rood. Maar als dat het enige minpunt is valt het natuurlijk reuze mee. Ik denk dat de peeling echt mijn huid verbeterd.

Conclusie

Ik ben heel erg te spreken over deze peeling. Het aanbrengen gaat heel gemakkelijk, mijn huid wordt er heel zacht van en ziet er ook een stuk egaler uit.

Samenvatting

Product: Micro Delivery Dream Peel
Merk: philosophy
Verkrijgbaar: Ici Paris xl
Prijs: 43,72
Cijfer: 9

Reacties

  • De naam klinkt al veel belovend. Dat was ook direct wat mij trok naar je blog om eens te lezen wat je ervaring hierover zou zijn. Fijn dat het product zo goed bevalt bij jou.
    Ik ben heel benieuwd hoe lang je met deze tube doet. Ik vind hem nl wel wat aan de prijs. Verder ben ik wel heel benieuwd hoe mijn huid zou aanvoelen na het gebruik van de Micro Delivery Dream peel. Ik ga hem eens in de gaten houden. Misschien hebben ze nog eens een leuke aanbieding zodat ik het zelf kan proberen.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*