9 september

Chanel Essentiële oogmake-up set

Beauty, Make-up, Review , , , , , , , , , , , ,

Mijn favoriete merk is absoluut Chanel. Ik vind de producten echte luxe uitstralen (daar betaal je dan ook wel voor) en ik vind de producten ook van goede kwaliteit. Mijn droom is om ooit een echte Chanel handtas te hebben, maar daar ben ik nog voor aan het sparen. De make-up heb ik wel al volop en onlangs heb ik weer een nieuwe set aan mijn verzameling toegevoegd: de essentiële oogmake-up set.

Chanel essentiële oogmake-up set

De Chanel essentiële oogmake-up set bestaat uit drie producten:

LA BASE MASCARA
VOLUME EN VERZORGING
Deze mascarabasis is de essentiële stap bij het opmaken van de wimpers. De basis maakt ze sterker en vergroot de effecten van de mascara.

LE VOLUME DE CHANEL 
MASCARA
Onmiddellijk volume vanaf de eerste keer aanbrengen. De wimpers zien er langer, voller en dikker uit.

STYLO YEUX WATERPROOF
LANGHOUDENDE OOGCONTOUR
Een zeer langhoudend lijntje dat bestand is tegen water, vocht en talg. Een uitschuifbare stift en een bijbehorende puntenslijper die het aanbrengen nog gemakkelijker maken. Kan als eyeliner én als oogpotlood worden gebruikt.

Drie producten die volgens de Chanel filosofie essentieel zijn voor een mooie ooglook. De producten zitten verpakt in een rode Chanel toilettas (zo heb ik toch al een beetje mijn ‘Chanel tas’ 😉 ).

Chanel – Le Base Mascara

Tijd om wat meer te vertellen over de producten. Als eerste de basis: Le Base Mascara. Dit product is als enige van de drie verpakt in een witte huls. Dat komt omdat dit product ook echt anders is: het is een mascara basis.

De basis zelf is ook wit van kleur en het mascara borsteltje waarmee je het aanbrengt ook. Qua textuur is dit borsteltje wel hetzelfde als een normaal mascaraborsteltje.

Zoals je op de foto kunt zien heeft het borsteltje plastic haartjes.

Chanel Le Volume de Chanel

Tijd om de mascara eens te bespreken. Al is Le Volume de Chanel wel een bekende bij vele beauty liefhebbers denk ik.

Volume de Chanel mascara zit verpakt in een zwarte huls. Deze mascara heeft een borsteltje met echte borstelhaartjes, wat het makkelijk maakt om de mascara aan te brengen.

Doordat het borsteltje haartjes heeft, is de mascara makkelijk te verdelen over de mascara base.

Chanel Stylo Yeux Waterproof

Tot slot het oogpotlood: Stylo Yeax Waterproof. Een zwart oogpotlood verpakt in een zwarte huls.

Het puntje van het oogpotlood draai je uit de huls. Je hoeft dit potlood dus niet te slijpen en het puntje heeft wat mij betreft een perfecte vorm om aan te brengen. Niet te scherp en ook niet te rond.

Nog een enorm voordeel vind ik het feit dat het oogpotlood waterproof is. Ik heb namelijk snel met oogpotlood dat ik zwart in het puntje van mijn oog krijg. Dat is met waterproof oogpotlood niet het geval.

De producten in gebruik

Tijd om aan jullie te laten zien hoe de producten eruit zien op mijn ogen.

Ik begin met een foto van mijn ogen zonder make-up.

Vervolgens mijn wimpers met een laagje Le Base Mascara.

Tot slot een randje Le Stylo Yeux langs mijn wimperrand en Le Volume de Mascara op mijn wimpers. Een mooi resultaat vind ik het.

Door eerst de base te gebruiken en vervolgens de volume mascara lijken mijn wimpers nog voller en langer. Ik vind het echt een verschil maken.

De rest van mijn look heb ik vrij basic gehouden. Hierdoor ligt de nadruk meer op mijn ogen en dat vind ik erg mooi. Wat vinden jullie ervan?

Conclusie

De Chanel Essentiële oogmake-up set is niet goedkoop (€ 100,-), maar als je van luxe make-up houdt is het wel een aanrader. De producten zijn fijn in gebruik en ik vind het effect op erg mooi. Ik ben blij dat ik de producten heb aangeschaft.

Samenvatting

Product: Essentiële oogmake-up set
Merk: Chanel
Verkrijgbaar: Chanel webshop
Prijs: € 100,-
Cijfer: 8,5

Reacties

  • Wow, dat is inderdaad een behoorlijk bedrag. Maar hé, we hebben het over Chanel. Een base voordat je de mascara aanbrengt vind ik heel fijn (en gebruik ik alweer een hele tijd niet bedenk ik mij nu). Wat ik mij trouwens afvraag is hoe je zulke mooie foto’s van je ogen kunt maken. Dat lukt mij gewoon niet. Niet met mijn iPhone 12 Max Pro en ook niet met mijn spiegelreflex camera of met any other camera. Je ziet altijd een vreemde hoek of net een deel van mijn neus. Afijn, bij jou ziet het er heel goed uit!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*