8 oktober

Renewed hope in a jar dry

Review , , , , , , , , ,

Zoals jullie weten ben ik vooral groot fan van Hope in a jar night. De celvernieuwende eigenschappen van die variant vind ik erg prettig. De vernieuwde versie van Hope in a jar night heb ik nog niet geprobeerd, dat wil ik binnenkort gaan doen.

 

Renewed hope in a jar dry

Renewed hope in a jar dry is dus de vernieuwde versie van de hope in a jar variant voor de droge huid. Zoals jullie weten heb ik een vette huid, deze creme is in eerste instantie dus niet voor mij bedoeld. Maar aangezien het winter wordt en mijn huid dan wel iets meer voeding kan gebruiken, besloot ik de creme toch zelf te testen.

Renewed hope in a jar dry zit verpakt in een wit, vierkant kartonnen doosje. Op de voorkant staat in het zwart de naam van het product vermeld. In de bekende philosophy schrijfwijze. Op de achterkant van het doosje staan de ingrediënten vermeld.

Het potje zelf is wit met een soort transparant omhulsel eromheen. Op de voorkant van het potje staat wederom in het zwart de naam van het product vermeld.

 

Ik heb begrepen dat veel mensen de geur van hope in a jar in het verleden erg medicinaal vonden en dus vervelend. Zelf vond ik het eerlijk gezegd geen vervelende geur. Ik had er niet zo’n last van. In de renewed varianten is geprobeerd om deze geur te verminderen. Helaas heeft philosophy dit opgelost met het toevoegen van een parfum. Jammer, ik krijg daar snel irritaties van. Maar het staat vrij ver op de ingredientenlijst dus misschien valt het mee.

De creme is wit van kleur en ik vind hem voor een “dry” variant op mijn hand erg luchtig aanvoelen. Eenmaal aangebracht op mijn gezicht merk ik wel dat dit de variant voor de droge huid is. Er blijft een soort laagje op mijn gezicht zitten. Ik glim erg veel. Dit doet mij besluiten om de creme als nachtcreme te gaan gebruiken. ‘S avonds heeft mijn huid meer tijd om de voedende ingrediënten van de creme op te nemen en ’s avonds vind ik het niet erg als ik glim.

De creme voedt mijn huid goed en ik word elke morgen wakker met een zachte huid. Wel merk ik nu ik deze creme een maand gebruik dat ik weer meer puistjes begin te krijgen. Deze Renewed hope in a jar dry is voor mijn huid dus echt een beetje to much.

 

Conclusie

Deze vernieuwde variant van Hope in a jar voor de droge huid voed je huid goed en maakt haar zacht en soepel. De medicinale geur is verdwenen, wat veel mensen prettig zullen vinden. Het enige minpuntje vind ik dat deze creme geen SPF heeft. Je zult er dus nog een zonbeschermingsproduct overheen moeten smeren.

 

Samenvatting

Product: Renewed Hope in a jar dry
Merk: philosophy
Verkrijgbaar: ICI Paris xl
Prijs: € 41,81
Cijfer: 7

Reacties

  • De creme lijkt mij lekker ruiken,alleen heb ik een super gevoelige gezichtshuid,en kan ik niet tegen gezichtscreme waar parfum of alcohol in zit,daar krijg ik uitslag van 🙁 dus ik hou het bij mijn eigen vertrouwde gezichtscreme 🙂

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*