11 oktober

COD Rainbow eyeliner

Beautyglow , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Voor veel mensen is vandaag een hele belangrijke dag. Het is namelijk Coming Out Day. Deze dag benadrukt dat iedereen altijd zichzelf moet kunnen zijn en zich altijd veilig en geaccepteerd moet kunnen voelen. Eigenlijk zou dit dus elke dag moeten zijn, maar vandaag staan we er extra bij stil. Op veel gebouwen wordt vandaag ook de regenboogvlag gehesen.

Regenboogvlag

Iedereen moet zichzelf kunnen zijn, zich geaccepteerd en (sociaal) veilig voelen. De regenboogvlag symboliseert dit voor lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders. Op school, op straat, op het werk, in de zorg, in de sport, in hun eigen sociale kring of waar dan ook. De vlaggen worden gehesen om deze boodschap gezamenlijk kracht bij te zetten.

 

COD Rainbow eyeliner

Ik kan me heel goed voorstellen dat het best moeilijk is om uit de kast te komen. Zelf ben ik hetero maar, omdat ik graag wil laten zien dat ik vind dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn. Leek het mij leuk om een look te maken die is geïnspireerd op de regenboogvlag. Ik noem deze look COD (coming out day) Rainbow eyeliner.

Met oogschaduw heb ik langs mijn wimperrand een regenboog gemaakt die uitloopt in een wing. Dit heb ik gedaan door een schuine kwast nat te maken en in de verschillende kleuren te dippen. Ik gebruikte hiervoor mijn 88 palette.

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Eyeliner

Daarna heb ik langs deze oogschaduwkleurtjes met vloeibare zwarte eyeliner een lijntje gezet die ook uitloopt in een wing.

Rimmel Wake me up mascara

 

Tot slot bracht ik mascara aan en de ooglook was af. Dit ziet er als volgt uit:

De overige producten die ik heb gebruikt zijn:

Miss Sporty Tan Up your world bronzing powder

bronzer om een beetje te shapen

Blush van Takkie

Ik draag mijn roze Takkie blush voor een gezonde look.

 

Miss Sporty Perfect Color Lipstick 214 Brownish Quartz

 

Op mijn lippen draag ik Miss Sporty in de kleur 214 Brownish Quartz.

 

De volledige look ziet er dan als volgt uit:

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze look vonden en ik hoop dat ik sommige ermee heb kunnen inspireren. Fijne Coming Out Day allemaal!

 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*