11 maart

Review Carmex Original Tube en Carmex Lime Twist stick

Review , , , , , ,

Daarom was ik dan ook erg enthousiast toen ik twee producten van het merk Carmex mocht testen. Carmex is een merk wat al bestaat sinds 1937, maar ik had nog nooit van ze gehoord. Schande eigenlijk want veel mensen zijn echt verslaafd uit de producten van Carmex. Toch is het niet zo gek dat ik nog niet van dit merk gehoord had. Daar waar het merk grote bekendheid heeft in de VS wordt het in Nederlands slechts bij een officieel verkooppunt verkocht, namelijk: Makeup-enzo.

 

Carmex houdt de lippen zacht, vermindert de ruwheid van droge lippen, het vervangt verloren vocht door wind, zon en droge lucht. Verzorgt de lippen, het helpt bij het genezen van onder andere kloofjes in de lippen. Het bevat kiemdodende menthol en het versnelt het genezingsproces.

 

Qua verpakking ziet Carmex er niet echt spectaculair uit. Alle producten hebben een gele verpakking met het rood/witte logo van Carmex erop. Niet super hip, maar wel heel herkenbaar en daarom dus wel goed. Je weet direct dat je een product van Carmex te pakken hebt.

 

Goed, genoeg gekletst tijd om mijn ervaringen met dit product met jullie te delen.

De test

Lucky bastard als ik ben mocht ik twee producten van Carmex testen. Namelijk Carmex Original tube en Carmex Lime twist SPF 15 stick. Laten we beginnen met de Origanal tube.

 

Carmex Original Tube

De verpakking is super handig en hygiënisch. De balsem zit namelijk in een tube, dus er komen geen bacteriën van je vingers bij. Je houd de tube simpelweg tegen je lippen aan en knijpt de benodigde hoeveelheid eruit.

De handig afgeronde kop van de tube maakt dat de balsem makkelijk te verdelen is over je lippen. De balsem is vrij dik en legt echt een laagje over je lippen heen. De geur van de balsem is lekker fris en ik vind hem ook een beetje zoetig. Mijn vriend vond het overigens ook erg lekker ruiken.

Doordat deze balsem lekker dik is, vind ik hem ideaal voor in de winter, wanneer mijn lippen toch al snel droog zijn. Nu de winter voorbij is, is deze balsem ook heerlijk om aan te brengen voor het slapen gaan. Je lippen worden echt goed gevoed.

Ik had de laatste tijd een beetje last van droge velletjes maar na een week trouw deze balsem gebruikt te hebben is dat probleem verholpen. Yes! Prijs: € 2,80

 

Carmex Lime twist SPF 15

Goed, tijd om het frisse zusje eens nader onder de loep te nemen. Deze balsem zit in een stick vorm, wat ook erg hygiënisch werkt. De balsem dien je naar boven te draaien door het draaisysteem aan de onderkant van de huls. Hij brengt net als een lipsmacker aan eigenlijk en dat gaat vrij makkelijk.

Deze balsem ziet er geel van kleur uit en hij ruikt echt super fris en fruitig en ik verneem ook een vleugje mint. Lekker! Daarnaast bevat deze lipbalsem ook nog SPF 15, ideaal. Door dit frisse geurtje vind ik dit sowieso een echte zomer lipbalsem en die factor maakt het helemaal af.

Deze lipbalsem geeft een minder dik laagje op mijn lippen, maar ik voel wel duidelijk dat mijn lippen gevoed worden. Alsof mijn lippen gedurende de dag steeds kleine vocht injecties krijgen. Voelt erg prettig! Prijs: € 3,95

 

Conclusie

Ik ben echt fan van Carmex. Ik ben om. Vooral Lime twist is echt mijn absolute favoriet. De geur is heerlijk, het vochtinbrengende gevoel is zalig en het feit dat mijn lippen beschermd zijn met SPF 15 maakt het voor mij helemaal af. Dit wordt mijn standaard balsem deze zomer!

 

Samenvatting

Product: Carmex Original Tube en Carmex Lime Twist stick

Merk: Carmex

Verkrijgbaar: www.makeup-enzo.nl

Prijs: Original tube = € 2,80 en Lime Twist = € 3,95

Cijfer: 9

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*