7 maart

Vitamine B

Beautyglow ,

Vitamine B is eigenlijk een verzamelnaam voor 8 in water oplosbare B vitamines. Vitamine B regelt de stofwisseling in je lichaam, ze zetten vette, koolhydraten en eiwitten om in energie. Daarnaast houden vitamine B je spieren en spijsverteringskanaal in een goede conditie en ze helpen mee om je huid, nagels, zenuwen, ogen en haar gezond te houden.

Als je wil dat je haar en nagels sneller groeien, kun je er dus voor kiezen om vitamine B te gaan slikken. Kies dan voor vitamine B complex. Je zult dan merken dat je haar en nagels er na een tijdje gezonder uit gaan zien.

Zelf slik ik al een tijdje vitamine B complex. Ik neem elke ochtend een tabletje bij mijn ontbijt en ik merkte na verloop van tijd echt dat mijn nagels sterker werden. Daar merkte ik echt het meeste verschil.

Ik heb bij mijn huid niet zo heel veel verschil gemerkt, maar het feit dat mijn nagels sterker zijn geworden laat voor mij al zien dat vitamine B echt werkt.

Je hoeft overigens niet bang te zijn dat je teveel aan vitamine binnen krijgt. Omdat vitamine B water oplosbare vitamine zijn, plas je het overschot hiervan gewoon uit.

 

Slikken jullie al vitamine B?

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*