1 augustus

Yolanthe inspired look

Beauty, Make-up , , , , , , , , , , ,

Een tijdje terug schreef ik een artikel over de bizarre beauty veranderingen van Yolanthe. Daarin schreef ik onder andere dat ik het zo jammer vond dat ze er de laatste tijd zo “nep” uitziet. Het lijkt wel of ze naar me heeft geluisterd, want de laatste tijd ziet Yolanthe Sneijder – Cabau er weer uit als een true natural beauty. Zo ook op deze cover van grazia.

Yolanthe Grazia beach special cover

Make-up look Yolanthe

Ik besloot een poging te wagen om de look van Yolanthe na te maken. Zoals jullie kunnen zien draagt ze een soort bruine smoky eye met een naturel lipkleur. Haar haar is lekker nonchalant en beachy, daar ik hou ik van! Ook heeft ze veer extensions in haar haar, die heb ik al dus dat is een makkie!

Om deze look te creëren heb ik eerst een BB cream op mijn gezicht aangebracht om een egale basis te creëren.  Hiervoor heb ik de BB cream van Rimmel gebruikt.

Vervolgens heb ik oogschaduwbasis aangebracht op mijn ogen en ben ik met de oogschaduw aan de slag gegaan. Ik heb eerst een bruine kleur oogschaduw aangebracht met en blending brush over mijn volledige ooglid en in mijn crease. Vervolgens heb ik een meer donkere bruine kleur op mijn ooglid aangebracht. Onder mijn wenkbrauw heb ik een lichte kleur aangebracht om mijn wenkbrauw te liften en onder mijn oog heb ik ook bruine oogschaduw aangebracht.

Verder draag ik langs mijn wimperrand een dun laagje zwarte eyeliner en op mijn traanbuis heb ik zwart oogpotlood aangebracht. De mascara die ik draag is ook zwart.

Omdat de nadruk op de ogen ligt bij deze look, heb ik heel lichtjes mijn wangen aangezet met een beetje bronzer en blush. Op mijn lippen heb ik slechts een lipbalsam gebruikt, namelijk Rosebud Salve in strawberry.

Mijn haar heb ik het beachy effect gegeven met een salt spray van Toni&Guy (vervolgens was de spray op). Ik heb de spray op mijn lokken aangebracht en vervolgens mijn lokken “gekneed”.

Dit is de uiteindelijke look:

yo

Ik vind het erg goed gelukt! Mijn vriend vind het ook een mooie natuurlijke look en wat hem betreft mag ik dit vaker gaan dragen! Jeej! Blijvertje dus deze Yolanthe look!

Ik vond het erg leuk om deze look van Yolanthe na te maken! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te bekijken!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*