5 mei

Review Energyplus NASA traagschuim hoofdkussen

Review , , , , , , , , , , ,

Een juist hoofdkussen heeft zeker te maken met een goede nachtrust. Als jouw kussen je nek/hoofd niet goed ondersteund, kun je nekklachten krijgen en dan slaap je ook niet lekker. Elk type slaaphouding vraagt om een aangepast kussen. De rugslaper heeft het meeste baat bij een plat kussen. De zijslaper zal het beste uit de voeten kunnen met een stevig kussen. De buikslaper heeft behoefte aan een heel dun en soms helemaal geen kussen.

Ik slaap altijd op mijn zij. De laatste tijd had ik  nogal last van mijn nek, dus toen de aanvraag binnenkwam om dit Energy+ traagschuim kussen te testen, hoefde ik geen twee keer na te denken. Wie weet worden hierdoor mijn nekklachten verholpen.

 

Energy+ NASA traagschuim hoofdkussen

Het Energy+ NASA traagschuim hoofdkussen is zoals de naam al zegt gevuld met traagschuim vlokken. Dit is ideaal wanneer je last hebt van nek- en/of schouderklachten. De vlokken zitten los in het kussen en zijn gemaakt van geschuimd traagschuim met een open celstructuur. Hierdoor heeft het kussen een optimale ventilatie, dit helpt om het kussen fris te houden bij nachtelijk transpireren. Het traagschuimkussen vormt zich volledig naar je lichaamsvormen. Wanneer je hoofd op het kussen ligt, reduceren de traagschuim vlokken de druk op je nek en schouders, maar het kussen geeft wel voldoende ondersteuning, daar waar het lichaam het nodig heeft.

Dat klinkt allemaal zeer goed. Tijd om jullie te vertellen hoe dit kussen mij bevallen is.

 

De test

Allereerst de verpakking. Toen ik het kussen binnen kreeg was deze verpakt in een soort doorzichtige sporttas. Deze tas is van mooi stevig materiaal gemaakt. Handig, want zo is het kussen makkelijk mee te nemen en te vervoeren.

 

Het kussen zelf is wit van kleur en voelt vrij stevig aan. Aan de zijkant zit een rits, hier kun je extra traagschuim toevoegen mocht je dat nodig vinden. Je ziet er een soort kleine puntjes in zitten, deze zorgen volgens mij voor de ventilatie. Deze kussens zijn ook verkrijgbaar met een speciale nekrol. Mijn variant heeft dat niet.

Het kussen voelt prettig aan wanneer ik erop ga liggen met mijn hoofd. Ik voel duidelijk dat mijn hoofd goed ondersteund wordt. Meer dan bij mijn vorige donskussen. Wanneer ik de volgende morgen wakker wordt, heb ik heerlijk geslapen!

 

En dit blijft zo, je lichaam moet officieel 10 dagen aan het kussen wennen, maar mijn lichaam had zich geloof ik direct aangepast. Wat een super fijn kussen! Ik slaap echt heerlijk en misschien zit het tussen mijn oren, maar ik heb geen last meer gehad van mijn nek!

Mijn vriend vind mijn nieuwe kussen trouwens ook heerlijk slapen. Hij probeert steeds mijn kussen te pikken, dus ik denk dat we binnenkort een extra exemplaar moeten aanschaffen. Wat ik wel een minpuntje vind is de prijs. Dit kussen kost namelijk € 59,00 en dat vind ik wel aan de hoge kant voor een kussen. Maar aan de andere kant, een goede nachtrust weegt niet op tegen een hoge prijs… toch?

 

Samenvatting

Product: NASA traagschuim hoofdkussen

Merk: Energy+

Verkrijgbaar: www.energy-plus.info

Prijs: € 59,00

Cijfer: 7,5 (vanwege de hoge prijs)

 

 

 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*