16 september

Safari Resort Beekse Bergen

Persoonlijk, Reizen , , , , , , , , , ,

In juni zijn wij met ons gezin naar Safari Resort Beekse Bergen geweest. We hadden van vrienden al enthousiaste verhalen over dit vakantieresort gehoord, maar wilden dit graag zelf ervaren.


We kozen voor een midweek van woensdag t/m vrijdag. Dus op woensdag kwamen wij aan. Wat ons vooral opviel is hoe mooi het park en de huisjes eruit zien. Aan alle details is gedacht. En het is natuurlijk fantastisch dat er dieren achter je huisje langs lopen. Als je wakker wordt, en het terras op loopt, kun je zomaar oog in oog staan met een neushoorn of een struisvogel. Hoe gaaf is dat?

Daarnaast waren we ook erg te spreken over de faciliteiten die het park bied. Zo is er een ontbijt service, waarbij een tas vol heerlijke ontbijtproducten ’s morgens bij je huisje wordt bezorgd. Ideaal. Maar ook is er een pizzaservice. Je besteld bij het centrum een pizza en een bezorger bezorgd deze bij je huisje. Dit vonden wij ideaal want twee kleine kinderen zijn na een hele dag de dierentuin bezoeken best wel moe. Het is dan heel fijn om gewoon bij het huisje te kunnen eten.

Samen met Fay op de schommel naar neushoorns kijken

In het centrum is ook van alles te doen. Zo is er een buiten speeltuin en een indoor speeltuin waar de kleintjes zich volop kunnen vermaken en er is een zwemparadijs. Ook is er een restaurant en zelfs een bowlingbaan. Van de bowlingbaan hebben wij geen gebruik gemaakt, maar op onze eerste dag zijn we ’s avonds gaan eten bij het restaurant en dat was echt heerlijk. Ook is het super gaaf dat je op het terras zit en er gewoon dieren zoals Zebra’s voorbij lopen.

Nijlpaarden tijdens de wandelsafari

Maar Beekse Bergen is natuurlijk vooral bekend als dierentuin en daar hebben wij natuurlijk ook van genoten. Op dag een hebben we ervoor gekozen om een autosafari te doen. Vanaf het resort kun je via een aparte ingang zo de autosafari oprijden. Je kenteken wordt door de slagboom herkend. Hoe simpel? Ook kun je vanaf het resort prima naar de wandelsafari lopen.

Neushoorns bij de vakantiehuisjes

Ook de dierentuin ziet er heel verzorgd en af uit. De puntjes zijn hier werkelijk bij alles op de ‘i’ gezet en dat maakt je vakantie hier wel echt af. Wij vonden ons verblijf in het Safari Resort fantastisch en we zouden zo weer een keer hier naartoe willen gaan. Wil je meer weten of zien van ons verblijf? We hebben er een mini vakantievlog van gemaakt. 🙂 Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te bekijken en ik hoor graag van jullie.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*