13 september

Mijn Sportdagboek nr. 82

Sporten , , , , , , , , , , ,

De afgelopen week ben ik sportief weer lekker actief geweest. Die vakantie kilo’s moeten er toch af he ;-). Ik deel graag weer met jullie wat ik allemaal heb gedaan.

Maandag 2 september 2019

Maandag heb ik niet gesport. Het was maandag de dag na mijn finale bij het tennistoernooi van de Merenwijk, dat ik besloot dat ik maandag lekker relaxt mocht doen.

Dinsdag 3 september 2019

Dinsdag besloot ik een les Mpower te gaan inhalen. Dat was wel fijn, het was best een pittige training. Ik kon merken dat ik een tijdje niet geweest was.

Woensdag 4 september 2019

Woensdag besloot ik mezelf weer een rustdag te geven.

Donderdag 5 september 2019

Donderdag mocht ik met Carlijn mijn eerste wedstrijd in een tennistoernooi bij ZTC spelen. Deze wedstrijd was gelijk al de halve finale en wij wonnen vrij simpel met 6-1 en 6-3.

Vrijdag 6 september 2019

Vrijdag heb ik niet gesport.

Zaterdag 7 september 2019

Zaterdag ben ik weer naar mijn vertrouwde Mpower les gegaan. Het was een intensief lesje maar het was fijn om weer op zaterdag ochtend te trainen. Daarna ben ik naar Iros gegaan en heb ik fijn een rondje paardgereden.

Zondag 8 september 2019

Zondag mochten Carlijn en ik de finale spelen. We moesten tegen een op papier veel sterker koppel. De eerste set was even inkomen, maar daarna speelde Carlijn en ik veel beter. Maar toch scheelde het een haartje en verloren we nipt de tweede set. Enorm balen, maar wel leuk om te zien hoe goed het ging.

Dit was mijn sportieve week van de afgelopen week. Het begint al langzaam weer op mijn normale ritme te lijken zo na de vakantie. Die kilo’s ga ik dus vanzelf wel verliezen. Tot volgende week!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*