Vandaag ga ik trouwen

Categories Trouwen

Vandaag is onze grote dag. Want vandaag gaan wij met elkaar trouwen. Vanaf 7 september 2014 heb ik hier naartoe geleefd en vandaag is het eindelijk zo ver. Ik weet zeker dat vandaag net zo’n mooie dag gaat worden als ik van heb gedroomd.

Sally Hansen Bridal Collection (4)

Na mijn trouwdag en huwelijksreis zal ik jullie wat foto’s laten zien. Nu ga ik eerst even lekker genieten!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

6 thoughts on “Vandaag ga ik trouwen

  1. Een hele fijne dag toegewenst,het is mooi weer dus geniet er maar van……en ik wens je heeel veel plezier.

    Groetjes van Matanja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*