9 januari

Sally Hansen Miracle gel 2.0

Review , , , , , , , , , ,

Sally Hansen Miracle Gel 2.0

Een perfecte manicure, dat willen we allemaal wel toch. Gellak ziet er vaak wel het mooiste uit, maar dit is zoveel gedoe met die led-lamp enzo. Dat hoeft dankzij Sally Hansen dus niet meer! Sally Hansen gaf gellak al een nieuwe betekenis bij de lancering van haar vorige Miracle Gel lakjes, maar nu is de Miracle Gel top coat verbeterd! Het is een 2.0 versie geworden die onze nagels er nog mooier uit laat zien. Zowel de Color Coats als de Top Coat kosten 11,99 euro. Dat is niet heel goedkoop, maar wel goedkoper dan een professionele gelmanicure.

Miracle Gel 2.0

De vernieuwde Miracle Gel 2.0 top coat is een echte ‘nail miracle’. Gecombineerd met de Miracle Gel color coat kleuren biedt de Miracle Gel Top Coat zowel volume als bescherming. Zelfs twee keer zoveel volume. Het creëert spectaculair dikker lijkende nagels met een high-gloss, spiegelglanzende finish. De look van een gelmanicure maar dan gewoon bij je thuis.

Hoe werkt het?

Sally Hansen Miracle Gel 2.0

Eigenlijk werkt het miracle gel principe super eenvoudig. Eerst breng je op je schone, ongelakte gels twee dunne laagjes van een Miracle Gel Color Coat nagellakkleur aan. Vervolgens breng je daar overheen een laagje van de Miracle Gel Top Coat 2.0 aan. Dit laat je in het licht drogen. De Top Coat hard namelijk uit door natuurlijk licht.

Het resultaat: prachtige gellak op je nagels die wel tot 14 dagen blijft zitten!

De test

Natuurlijk heb ik deze top coat getest. Ik heb verschillende Color Coat nagellak kleuren in mijn bezit en laat de coat op de verschillende kleuren aan jullie zien.

220 Pink Tank

Pink Tank is een van de kleuren die Sally Hansen deze zomer uitbracht. Het is een mooie roze kleur die door de vernieuwde topcoat nog glanzender is.

370 Sugar Fix

Sugar Fix is een kleur die Sally Hansen rond pasen 2015 op de markt bracht. Echt een mooie, felle, lichtblauwe kleur. De extra glans vind ik echter niet zo opvallen bij deze kleur.

360 Tidal Wave

Tidal Wave is een kobalt blauwe kleur. Deze kleur is een van de kleuren die gelijktijdig met de nieuwe top coat is uitgebracht. Ik vind hem erg gaaf en het effect van de top coat zie ik ook duidelijk. Deze lak is zeker een van mijn favorieten.

450 Get Mod

Een witte nagellak mag niet in je collectie ontbreken vind ik. Ook niet in je gellak collectie. Bij deze witte kleur zie je het glossy effect van de top coat niet heel duidelijk vind ik.

460 Blacky O

Blacky O, een van mijn favorieten. Net als een witte nagellak mag ook zwart niet in je collectie ontbreken. Zwart staat stoer, maar kan ook heel elegant zijn. Bij deze gellak zie je het effect van de Top Coat heel duidelijk vind ik.

670 Buffalo Nickel

Zilver doet het altijd goed op feestjes. Ik heb dit lakje dan ook met de kerstdagen gedragen. Hij is gelijktijdig op de markt gekomen met de Miracle Gel 2.0 Top Coat. Het effect van de top coat vind ik echter niet zo duidelijk.

700 Boho a-Go-Go

Boho a-Go-Go is een mooie dieppaarse kleur. Deze kleur komt uit de Boho Chic collectie die gelijktijdig met de nieuwe Miracle Gel 2.0 top coat op de markt is gekomen. Ik vind het een mooie, stoere kleur en het glossy effect van de top coat komt duidelijk naar voren.

720 Mintage

Nagellak in een mint kleur vind ik altijd erg leuk om in de zomer te dragen. Toch heeft Mintage iets speciaals waardoor hij ook in de winter prima gedragen kan worden. Mintage komt ook uit de Boho Chic lijn en kwam dus ook tegelijk met de nieuwe top coat op de markt. Het glossy effect zie je een beetje vind ik.

Conclusie

Ik vind deze nieuwe top coat van Sally Hansen vooral op de donkere kleuren een mooi effect geven. Op de andere kleuren zie ik niet zoveel verschil in vergelijking met de vorige top coat. Ook qua houdbaarheid niet overigens. Daar vond ik de vorige topcoat als ik eerlijk ben zelfs beter.

Wil je graag wat Sally Hansen Miracle Gel lakjes gaan aanschaffen? Houd dan goed de folders in de gaten. Veel drogisterijen hebben vaak een actie waarbij je de top coat gratis bij je lakje krijgt.

Reacties

  • De kleur Pink Tank en Tidal Wave heb ik al.
    Die heb ik gekocht toen je een gratis top-coat er gratis bij kreeg:-)
    Maar nu ik de kleuren zo op jouw nagels ziet,vind ik de Boho a-Go-Go ook een mooie kleur.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*