13 mei

Sally Hansen Miracle gel

Review , , , , , , , , ,

Ik vind nagellak altijd mooi en verzorgd staan. Maar eerlijk gezegd gun ik mezelf niet altijd de tijd om mijn nagels te lakken. Dan is het mooi meegenomen als mijn nagellak lang blijft zitten. Gelnagellak biedt dan een uitkomst, maar het drogen onder een lamp vind ik vaak zo’n gedoe. Dankzij Sally Hansen hoeft dat niet meer.

Sally Hansen Miracle gel

Sally Hansen Miracle gel nagellak is een nagellak met een speciale topcoat die eruit ziet en net zo lang blijft zitten als een gelnagellak, maar waar je geen speciale lamp meer voor nodig hebt. Sally Hansen omschrijft de nagellak als volgt:

Miracle Gel is de eerste professionele salon nagellak voor thuisgebruik waar-mee je een gellook creëert zonder LED-lamp. Je nagellak blijft wel tot twee weken zitten! Het enige wat je hoeft te doen, is twee laagjes Miracle Gel Color Coat aanbrengen, gevolgd door de Miracle Gel Top Coat. Hoe easy is dat?! En het resultaat? Superglanzende nagels die ultralang mooi blijven.

Dat klinkt natuurlijk hartstikke mooi, maar is het ook echt zo? Ik testte het voor jullie uit! Ik heb twee kleuren uit de nieuwe lente/paascollectie mogen ontvangen: Sugar Fix en Wet my whistle.

De test

Volgens de omschrijving moet ik de lak aanbrengen en dan de topcoat eroverheen. Er wordt niet gesproken over een basecoat, dus die gebruik ik dan ook niet. Bij normale nagellak doe ik dat eigenlijk wel altijd. De kleurlakjes brengen makkelijk aan en zijn in twee laagjes dekkend. Al is Wet my whistle wat streperig.

Daarna breng ik de topcoat eroverheen aan. De geur van deze topcoat is al anders dan normale topcoat. Hij ziet er ook echt als een gellak topcoat uit. Nadat mijn nagels goed zijn opgedroogd zien ze er inderdaad als gelnagels uit.

Volgens mij zit het geheim van deze lak ook in de topcoat. Deze doet echt iets speciaals met de lak. Na het aanbrengen voel ik hem als het ware ook opdrogen. Ik weet niet hoe ik het anders moet uitleggen.

Houdbaarheid

Na 1,5 week zit de lak nog goed op mijn vingers. Op mijn tenen blijft de lak echter ruim 3 weken goed zitten. Top! Mijn tenen lak ik helemaal niet snel opnieuw haha. Twee weken houd hij het op mijn vingers dus niet uit, maar 1,5 week is al een stuk langer dan normale nagellak dus ik ben tevreden.

Conclusie

De miracle gel nagellak van Sally Hansen brengt makkelijk aan en blijft lekker lang zitten. Ideaal als je net als ik niet altijd zin hebt om elke keer je nagels opnieuw te lakken. Ik denk dat deze nagellak helemaal ideaal is als je op vakantie gaat. Van deze twee kleuren is Sugar Fix (de blauwe) echt mijn favoriet. Deze kleur knalt echt van je nagels af en doet mijn denken aan een heerlijk zwembad op vakantie! Droom je met me mee?

Samenvatting

Product: Miracle Gel

Merk: Sally Hansen

Verkrijgbaar: Douglas, Ici Paris xl

Prijs: € 11,99

Cijfer: 8

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*