7 januari

Chanel Entrelacs

Make-up, Persoonlijk , , , , , , ,

Chanel Entrelacs

Op eerste kerstdag lag er een mooi klein pakje in Douglas papier voor mij onder de boom. Toen wist ik al: hier ga ik heel blij van worden. Bij het uitpakken werd ik echter nog veel blijer (en verast). Rick had namelijk het Chanel Entrelacs palette voor mij weten te scoren! Dit palette was al op veel plaatsen uitverkocht!

Chanel Entrelacs

Het Chanel Entrelacs palette komt uit de herfstcollectie 2015 van Chanel. Het is een exclusieve limited edition creatie. Het palette heeft een rechthoekig formaat en bevat vijf kleuren in mooie bruintinten die perfect passen bij de herfst, maar sowieso veel vrouwen zullen aanspreken. Je kan hier namelijk prachtige node looks mee maken maar ook mooie smokey eyes. Het palette bevat shimmery en matte kleuren die je eindeloos kunt combineren en perfect zijn voor dagelijks gebruik.

Naast de oogschaduwkleuren bevat het palette een groot spiegeltje en twee kwastjes. Een dubbelzijdige sponsapplicator en een dubbelzijdig kwastje met aan de ene kant een sponapplicator en aan de andere kant een kwastje. Ideaal om onderweg je make-up bij te werken.

 

Ik heb de kleuren niet geswatcht, omdat ik ze binnenkort in een look aan jullie wil laten zien. Het pigment vind ik overigens goed en met mijn kwasten kan ik de oogschaduw makkelijk “oppakken”.

Ik ben erg blij met die prachtige palette en hij past perfect in mijn stash. Ik draag namelijk het liefste bruine oogschaduwtinten want die vind ik het mooiste staan.

Ik denk niet dat dit palette nog ergens te koop is. Rick heeft langs veel parfumerieën moeten rijden en toen hij hem eindelijk vond in Wassenaar, was het de laatste.

 

Kende jullie dit palette al? Wat vinden jullie ervan?

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*