27 oktober

Sieraden die speciaal voor me zijn

Persoonlijk ,

Ik heb een grote collectie sieraden. Van simpele goedkope tot dure sieraden. Een aantal sieraden zijn voor mij speciaal. Dit komt door de personen waarvan ik ze heb gekregen. Of door waar ze voor staan. Ik laat ze vandaag aan jullie zien.

 

Dubbeltjes armband

Deze armband is gemaakt van echt zilveren dubbeltjes. Hij is voor mij speciaal omdat ik hem bijzonder vind, zoiets zie je niet vaak. Maar ook omdat ik hem van mijn oma heb gekregen. Hij was van haar en ze heeft hem aan mij gegeven. Er moesten een paar dubbeltjes tussenuit gehaald worden, omdat mijn pols slanker is dan die van mijn oma. Maar nu past hij me perfect.

 

Guess horloge

Dit horloge heb ik gekregen van mijn opa en oma toen ik was afgestudeerd voor mijn MBO secretaresse opleiding. Ik vind hem erg mooi en tijdloos. Ik draag hem eigenlijk bijna elke dag.

 

Zilveren ketting met bijpassende oorbellen

Dit setje is een van de eerste cadeaus die ik van mijn vriend heb gekregen. Het is een echt zilveren ketting met bijpassende oorbellen. Ik kreeg deze set van hem voor mijn verjaardag. Omdat het een van de eerste cadeaus is die ik van hem heb gekregen is deze set voor mij speciaal.

 

Zilveren ring met diamantjes

Deze ring is rondom versierd met diamantjes. Ik kreeg deze ring van mijn vriend toen wij een half jaar samen waren. Ik ben er echt super zuinig op want ik vind hem echt super mooi. Ik draag hem dan ook bij speciale gelegenheden en bij feestjes. Ik vind het gewoon zonde om deze ring elke dag te dragen. Daar is hij te mooi voor.

 

Mi Moneda ketting met gepersonaliseerde munt

Deze Mi Moneda ketting heb ik gekregen van mijn ouders en mijn oma toen ik was afgestudeerd voor mijn HBO opleiding. De ketting is voor mij heel bijzonder en speciaal omdat er een munt aan hangt waar het logo van mijn opa in is gegraveerd. Mijn opa was namelijk schoorsteenveger van beroep. Mijn opa is overleden op 1 januari 2012 en hij was mijn grootste fan. In zijn ogen kon ik niets verkeerd doen. Daar waar ik zelf nog wel eens kritisch op mijzelf kon zijn, zag mijn opa in mij alleen maar het positieve. Ik was zijn eerste kleinkind en tevens zijn enige kleindochter. Misschien dat ik daarom zo speciaal voor hem was. Ik had met mijn opa echt een super band en hij was dan ook de beste opa die je als kleindochter kunt wensen. Nog elke dag mis ik hem en daarom vind ik deze munt zo mooi. Het is net alsof ik hem hiermee elke dag bij me draag. Ik heb de ketting en de kleine munt met steentjes gekregen van mijn ouders en de grote munt heb ik gekregen van mijn oma.

 

Dit zijn de sieraden die voor mij speciaal en bijzonder zijn. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te bekijken. Hebben jullie ook sieraden die speciaal voor je zijn?

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*