21 december

Star Wars The Force Awakens – Max Factor

Make-up, Review , , , , , , , ,

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik ben een Star Wars fan. Ik ken alle films uit mijn hoofd. Van alle Jedi’s kan ik je vertellen welke kleur Lightsaber ze hebben. En voor Anakin heb ik een zwak (natuurlijk wel voordat hij overstapte naar de Dark Side). Jep, ik ben een nerd.. There, I said it.

 

En nu is er dan eindelijk een vervolg op de 6 films die menig man en vrouw hebben meegenomen naar een Galaxy far far away. Vooraf was ik sceptisch: het verhaal was immers rond. Er was weer balans in de force. Dus waarom zou je daarop voortborduren? Maar toen zag ik de trailer en ik was om! Ik moest deze film zien. Afgelopen woensdag, op de première dag was het dan eindelijk zo ver. En ik werd niet teleur gesteld! Ik vond de film fantastisch! Het mooiste is nog: er komt een vervolg! Maar, die komt pas in 2017.. 🙁

 

Max Factor x Star Wars The Force Awakens

Speciaal voor Star Wars meisjes zoals ik heeft Max Factor een aantal super mooie limited edition Star Wars producten uitgebracht! Jullie begrijpen dat ik deze gewoon MOEST hebben! Ik heb ze dan ook direct aangeschaft toen ik ze in de winkel zag liggen.

De collectie bestaat uit een mascara en twee lipsticks. In het display zag ik ook wel een oogschaduwpalette staan, maar die hoort gewoon bij de normale collectie. De Star Wars producten zijn duidelijk te herkennen aan een gouden etiket waar in het zwart Star Wars op staat (de mascara) of aan de zwarte huls waar in het goud Star Wars op staat (de lipsticks).

 

Star Wars mascara

De mascara zit zoals ik al zei in een zwarte huls. Het borsteltje heeft plastic haartjes en het is een mascara die vergelijkbaar is met andere mascara’s uit de Max Factor collectie. Het aanbrengen gaat makkelijk en mijn wimpers zien er mooi uit.

Een uitgebreide review van de mascara volgt in een latere blog!

 

Star Wars lipsticks

Dan de lipsticks! Er zijn twee lipsticks uitgebracht: een gouden en een wijnrode. De gouden is geïnspireerd op een droid, en wel op C3pO. Die kent iedereen wel toch? Deze stick is in ieder geval voor de light side.

Op de stick staat de X van Max Factor. Dit vind ik erg mooi gedaan. Het doet me ook denken aan twee Lightsabers tegen elkaar aan 😉

De wijnrode lipstick is een lipstick die denk ik meer dames zullen waarderen. Hij is echt super mooi rood en staat erg chique. Perfect voor de kerstdagen. Deze lipstick is geïnspireerd op een Stormtrooper en is dus van de Dark Side.

Ook op deze stick staat de X van Max Factor.

 

Star Wars look

Ja, ik hoor jullie denken: hoe zien deze producten eruit in een look? Dat zien jullie binnenkort! Ik heb zowel een look voor de light side, de Jedi kant zegmaar, ontworpen en een look voor de Dark Side. Maar ik houd jullie nog even in spanning.. Binnenkort komen de looks online! Hierbij alvast een sneak peek.

Wat vinden jullie van deze Star Wars producten? Hebben jullie ze al aangeschaft of gaan jullie dat nog doen? En…. zijn jullie al naar de film geweest?

 

Reacties

  • Ik heb beide lipsticks gekocht, was moeilijk aan te komen, nog net de laatste twee (goud en rood) te pakken kunnen krijgen .

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*