Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

2 thoughts on “Make-up aanbrengen met alleen mijn linkerhand

  1. Nou,ik vind het toch knap dat jij je met alleen je linkerhand je op kan maken,het resultaat valt reuze mee. Toen mijn 2 kinderen nog klein waren,heb ik eens geprobeerd om met alleen mijn linkerhand te knutselen(ik ben ook rechtshandig) Nou……. dat was een regelrechte ramp,ik kon niks met links. Dus ik hoop dat ik altijd gebruik zal kunnen blijven maken van mijn rechterhand.
    Heel veel sterkte met je rechterarm 🙂

    Groetjes Matanja

  2. Ik had het al gezien op Instagram. Zo sipjes 🙁 Ik hoop dat je snel minder pijn hebt. En ik vind dat je het alsnog goed hebt opgebracht hoor!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*