7 augustus

Sterk, zacht en gezond glanzend haar met Skin for Skin

Haar, Review , , , , , , , , , , , ,

Skin for skin haarverzorging

Inmiddels hoef ik jullie niet meer te introduceren met Skin for skin. Dit merk produceert namelijk mijn favoriete collageen supplement en ook hun skincare vind ik erg fijn. Maar de dames van Skin for skin wilden nog meer doen voor ons, namelijk ook zorgen dat iedereen kan rondlopen met prachtig sterk, zacht en gezond glanzend haar. Daarom is er nu ook de Skin for skin haarlijn en ik heb de producten getest!

Skin for skin haarverzorging

Dat sterk haar begint van binnen, is natuurlijk geen nieuws. Daarom heeft Skin for skin naast het algemene collageen supplement ook een speciale variant om je haar te versterken. Deze is ideaal als het gewone collageen supplement voor jou niet genoeg is. Mij bevalt het standaard supplement prima, dus ik houd het daarbij.

Maar je kan je haar ook van buitenaf versterken. Om aan die behoefte te voldoen heeft Skin for skin een speciale haarverzorgingslijn ontwikkeld. Compleet met een borstel om je hoofdhuid te masseren, een scalp treatment, shampoo, conditioner en haarolie. Kortom: je kan met een complete lijn uit de voeten. Tijd om jullie te vertellen hoe deze lijn mij is bevallen.

Mijn ervaring

De lijn van Skin for skin is compleet voor een volledige haarroutine. Ik zal kort per product vertellen wat ik ervan vindt en wat mijn ervaring is.

Skin for skin – It starts at the roots!

Mooi haar begint natuurlijk bij de wortels. Daarom is er de scalp treatment It starts at the roots! Deze scalp treatment richt zich op een droge, jeukende, vette en geïrriteerde hoofdhuid. Het verwijdert ‘build up’, herstelt de balans in het microbioom van de hoofdhuid en stimuleert de haargroei.

Het gebruik van deze scalp treatment werkt heel eenvoudig. Verdeel je schone en nog vochtige haar in secties. Breng het serum direct op de hoofdhuid aan. Dit kan door het puntige uiteinde van de fles heel eenvoudig en precies. Vervolgens masseer ik mijn hoofdhuid tot het product is geabsorbeerd. Je spoelt deze treatment niet uit.

Sinds ik het treatment heb gebruikt merk ik dat mijn hoofdhuid minder jeukt en ook dat ik minder snel vet haar krijg. Dat resultaat had ik niet zo snel verwacht. Dus ik ben er blij mee. Het It starts at te roots! Scalp treatment kost: € 21,99.

Skin for skin – Massage brush

Om je hoofdhuid en je haar een boost te geven is het gebruik van een Massage Brush zeker aan te raden. De Massage Brush van Skin for skin masseert je hoofdhuid waardoor je de haargroei stimuleert, dode huidcellen verwijdert, de haren en de hoofdhuid reinigt en stress helpt te verminderen.

Ik gebruik de massage Brush vooral tijdens het haren wassen. Ik masseer er de shampoo mee op mijn hoofdhuid. Doordat de Brush makkelijk in de hand ligt werkt hij ideaal om mijn hoofdhuid ermee te masseren. Het verdelen van de shampoo gaat er ook perfect mee. Skin for skin Massage Brush kost € 9,99.

Skin for skin – Get clean with me!

Bij haarverzorging hoort natuurlijk shampoo. Want hoe lekker is het om je haar heerlijk schoon te wassen. Voor gezond haar is het het beste als je je haar niet te vaak wast: 1 a 2 keer per week is echt voldoende. Gebruik daarbij een natuurlijke shampoo en conditioner en je zal merken dat je haar echt sterker en glanzender wordt.

De Get clean with me! shampoo van Skin for skin reinigt zachtjes en verwijdert ‘build up’ terwijl het de hoofdhuid voedt en kalmeert. De ingrediënten hydrateren en versterken het haar waardoor het super zacht, schoon en volumineus wordt! Deze shampoo is fosfaat-, parabeen- en sulfaatvrij! Daar wordt mijn haar en hoofdhuid erg blij van.

Ik was mijn haar 1 a 2 keer per week en gebruik daar nu al een tijdje deze shampoo voor. Hij ruikt heel lekker schoon. Daar houd ik van. Ik doe een aantal pompjes op mijn handpalm en verdeel dat over mijn hoofd. Dan masseer ik het in tot het lichtjes schuimt en dan spoel ik het uit. Daarna herhaal ik deze stap.

Mijn haar voelt na het gebruik van de shampoo schoon en soepel aan. Ik vind het heerlijk. Mijn haar ziet er sinds ik deze lijn gebruik ook glanzend en gezond uit. Get clean with me! shampoo kost € 24,99.

Skin for skin – Soft it up!

Na shampoo komt natuurlijk conditioner en ook die heeft Skin for skin uitgebracht. De Soft it up! conditioner zit net als de shampoo verpakt in een handige, grote pompflacon. Deze diep hydraterende conditioner ontwart en voedt het haar, waardoor haarbreuk, droogheid en pluis worden voorkomen. Het herstelt haarschade waardoor het haar gevoed, glanzend en zacht wordt! Deze conditioner is fosfaat-, parabeen- en sulfaatvrij!

Nadat ik mijn haar heb gewassen met shampoo, knijp ik het overtollige water uit mijn haar. Daarna breng ik de conditioner aan in de lengtes van mijn haar. Dit laat ik even intrekken en daarna spoel ik het uit.

Al tijdens het uitspoelen merk ik dat mijn haar super zacht is. Nadat mijn haar droog is geworden, ziet het er super glanzend uit. En het blijft ook echt heel erg zacht. Ook valt mijn haar mooi in model. Ik word erg blij van deze conditioner. Soft it up! kost € 24,99.

Skin for skin – Make it shine!

Voor sterk haar is het goed om je haar zo nu en dan extra te verzorgen met een haarolie. Speciaal daarvoor is er Make it shine! Deze luxe haarolie met een heerlijke geur hydrateert, beschermt en herstelt het haar wat resulteert in gezonde, glanzende en sterke haarlokken. Het bevat botanische ingrediënten die het haar makkelijk doorkambaar maken en droog en pluizig haar helpen voorkomen. 

Ik gebruik Make it shine! na het wassen van mijn haar. Ik breng een paar pompjes aan op handdoekdroog haar en verdeel dat met mijn vingers. Als mijn haar is opgedroogd is de glans van mijn haar nog sterker en zijn de puntjes niet droog meer. Het accentueert ook het model dat ik in mijn haar heb laten knippen. De olie is ook erg fijn om op vakantie te gebruiken om te voorkomen dat je haar droog wordt van het zwemmen in de zee en het zwembad.

Ik vind Make it shine! erg fijn in gebruik en kan niet meer zonder. De geur van deze haarolie vind ik ook echt heerlijk. Make it shine! kost € 39,99

Conclusie

Skin for skin haarverzorging

De nieuwe haarverzorgingslijn van Skin for skin vind ik erg fijn in gebruik. Het maakt mijn haar super zacht en glanzend en mijn haar ziet er ook erg gezond uit. Ik vind de producten ook heel fijn ruiken en ik ben blij dat alles vrij is van SLS en parabenen. Daar wordt mijn hoofdhuid en haar altijd erg blij van. Ik blijf de producten dan ook trouw gebruiken. Wil jij graag sterk en glanzend gezond haar? Dan moet je op zijn minst de shampoo en conditioner van Skin for skin eens proberen. Krijg je geen spijt van!

Samenvatting

Product: haarverzorgingslijn
Merk: Skin for skin
Verkrijgbaar: Skin for Skin webshop.
Cijfer: 9

*Deze producten heb ik ontvangen voor een review. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*