31 juli

Kom stralend voor de dag met het Glow Mask van G.M. Collin

Review, Beauty , , , , ,

G.M. Collin Glow Mask

Een gezonde, glowy huid willen we allemaal. En dat vitamines goed zijn om in je huidverzorging te verwerken is ook geen nieuwtje meer toch? Het merk G.M. Collin kende ik nog niet, maar ik zag op Instagram het Glow Mask vaak voorbij komen. Dus toen ik het zelf mocht proberen werd ik uiteraard heel enthousiast.

G.M. Collin – Glow Mask

G.M. Collin ontwikkeld producten met alleen de beste actieve ingrediënten. Het zijn stuk voor stuk huidverbeterende producten. Het Glow Mask is geformuleerd met camu camu extract en een vitamine cocktail. Dit geeft de huid een infusie van vitaminen A, C, B3, B5 en E. Ook herstelt het Glow Mask de vermoeide huid. Glow Mask geeft de huid een stralende gloed, hydrateert en voedt de huid. Ook zorgt dit masker ervoor dat de zichtbaarheid van roodheid wordt vermindert.

Een stralende huid wil ik natuurlijk ook graag, dus besloot ik het masker uitgebreid te testen. Ik vertel jullie mijn ervaring.

Mijn ervaring

Ik probeer altijd om eens per week een masker te gebruiken om mijn huid extra te verzorgen en een boost te geven. Daar heb ik de afgelopen weken het Glow Mask voor gebruikt. Het gebruik van dit masker werkt heel simpel. Na het reinigen breng ik een ruime, bedekkende laag op mijn gezicht aan. Het masker is geel van kleur en dit zie je nog heel licht nadat je het hebt aangebracht. Dit laat ik vervolgens 15 tot 20 minuten intrekken en daarna spoel ik het goed af. 

Het masker wordt niet hard, maar blijft zacht en romig aanvoelen op je gezicht. Ook na 20 minuten. Nadat ik het masker heb gebruikt voelt mijn huid heel zacht aan.

Naar mate ik het masker vaker heb gebruikt gaat mijn huid er ook stralender uit zien en mijn huid blijft ook zacht aanvoelen. Ik ben wel blij met het resultaat. Ik blijf dit masker voorlopig dan ook gebruiken. Het is echter niet goedkoop, namelijk €51,95. Maar het resultaat mag er zijn.

Conclusie

Ik vind het Glow Mask van G.M. Collin erg fijn in het gebruik en het geeft snel een resultaat. Het is echter niet goedkoop, dus ik weet niet of ik het snel opnieuw zal kopen.

Samenvatting

Product: Glow Mask
Merk: G.M. Collin
Verkrijgbaar: G.M. Collin webshop
Prijs: €51,95
Cijfer: 8,5

*Dit product heb ik ontvangen voor een review. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*