25 november

Take what you need by Mi Moneda

BabyGlow, Fashion, Lifestyle , , , , , , , , , , , ,

In februari was ik jarig en werd ik 30 jaar. Van mijn lieve man Rick kreeg ik voor mijn verjaardag een rosé gouden bar necklace van “Take what you need” by Mi Moneda. Daar was ik echt super blij mee. Net zoals de munt kettingen van Mi Moneda kun je de bar van deze ketting verwisselen. Toen ik hem cadeau kreeg van Rick, kregen wij ook direct het idee om na de geboorte van onze dochter de bar te verwisselen voor een bar met Liz haar naam.

Via de Design your own optie op de website van Take what you need kun je zelf een bar ontwerpen. Ik besloot te kiezen voor een rosé gouden bar met daarin in het groot de naam Liz. Achter haar naam heb ik een hartje geplaatst.

 

Je kan de bar helemaal zelf ontwerpen en dus ook de positie van de tekst bepalen. Ik besloot de tekst in het midden van de bar te plaatsen. Dit vind ik namelijk het mooiste.

Na ongeveer 3 weken ontving ik mijn bar thuis. Hij zat verpakt in hee mooi kartonnen doosje waarop Take what you need staat. In het doosje zaten twee mooie veertjes en een klein glazen potje met een veertje erin. Hierin zat mijn bar.

Mijn bar is echt super mooi afgewerkt. De naam Liz staat erin gegraveerd en het hartje ook. Het ziet er heel mooi en sjiek uit vind ik.

Het verwisselen van de bar gaat heel makkelijk. Aan de achterkant van de ketting zit een gaatje. Bij elke bar krijg je een soort prikkertje geleverd waarmee je de vorige bar uit de ketting kan tikken. Daarna plaats je heel simpel je nieuwe bar in de ketting. Doordat er in de houder magneten zitten blijft de bar makkelijk goed in je ketting zitten.

Ik ben heel erg blij met mijn mooie mama sieraad en draag elke dag vol trots de naam van mijn prachtige dochter om mijn nek.

 

Waren jullie al bekend met “Take what you need” by Mi Moneda? En voor alle mama’s ons: hebben jullie ook een “mama sieraad” waar je heel trots op bent?

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*