23 november

Yes to coconut shampoo

Review , , , , , , ,

De shampoo’s van Yes to zijn heel fijn in gebruik en ze bevatten geen SLS of parabenen. Wat ik erg fijn vind. Als je mij langer volgt dan weet je dat ik het belangrijk vind om mijn haar te wassen met shampoo’s zonder SLS. Als ik shampoo met SLS gebruik dan krijg ik namelijk en jeukende hoofdhuid en ik merk gewoon dat dat ingrediënt te agressief voor mijn hoofdhuid is. Het is natuurlijk ook extreem ontvettend.

Daarom ben ik een tijdje terug al overgestapt naar SLS vrije shampoo’s van Yes to. Ik begon met Yes to carrots en daarna met Yes to tomatoes. Deze zomer zag ik ineens de Yes to coconut variant staan bij De Tuinen. Ik ben gek op de geur van kokosnoot dus ik besloot deze te proberen. Een bijkomend voordeel is dat deze variant bedoeld is voor droog haar. Mijn haar wordt in de zomer ook wat droger, vooral bij de punten. Dus ik besloot deze shampoo te proberen.

In tegenstelling tot de andere shampoo’s die ik van Yes to heb gebruikt zit deze in een tube. Dit vind ik makkelijk in gebruik omdat je de shampoo beter uit de verpakking kan knijpen. Een nadeel is echter dat er minder inhoud in de tube zit. Namelijk 280 ml.

De geur van deze coconut shampoo is zoals je al kunt verwachten heerlijk kokos achtig. Heel zoet en het doet me echt denken aan vakantie. De shampoo is makkelijk te verdelen over mijn haar en masseert ook goed in.

 

Na het wassen van mijn haar met deze coconut variant van Yes to is mijn haar mooi glanzend en valt het ook soepel. Eigenlijk ziet mijn haar er na deze shampoo mooier uit dan na de andere varianten van Yes to die ik heb gebruikt. Ik kan hieraan merken dat mijn haar echt wat meer vocht nodig had.

De heerlijke kokosgeur blijft lekker lang in mijn haar hangen. Het geeft me echt een vakantiegevoel en de geur is echt heerlijk.

 

Jullie lezen het: ik ben zeer te spreken over deze Yes to coconut shampoo. Mijn haar wordt er goed schoon van en ook heel mooi en glanzend. Ik ben fan! Bijkomend voordeel is dat door de geur van de shampoo ik het gevoel van vakantie lekker blijf houden. Heerlijk!

 

Samenvatting

Product: Yes to coconut shampoo
Merk: Yes to
Verkrijgbaar: De Tuinen
Prijs: € 7,99
Cijfer: 8

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*