3 maart

Mijn 30e verjaardag

Persoonlijk , , , , , , , , , , , , , ,

Mijn verjaardag begon al ’s ochtends vroeg. Logisch natuurlijk, want jarig ben je de hele dag. Maar ik werd heel vrolijk gewekt door mijn super lieve man met een ontbijtje op bed en met luid gezang. Super leuk en lief! Daarna belde mijn ouders mij ook nog zingend op en ook mijn oma belde me om te feliciteren. Dit doen we bij ons in de familie eigenlijk elk jaar, dus het is een traditie en super leuk.

Maar het ontbijtje van op bed wat ik kreeg van Rick was wel extra speciaal. Daarbij kreeg ik ook nog een super mooi cadeau: een rosé gouden bar necklace van “Take what you need” by Mi Moneda. Daar was ik echt super blij mee. Maar dat was nog niet alles. Rick vertelde me ineens dat ik helemaal niet naar mijn werk hoefde te gaan. Hij had geregeld dat ik vrij was en we gingen wat leuks doen zei hij. Super leuk!

Rick had bedacht dat we lekker een dagje naar de Efteling zouden gaan. Aangezien ik gek ben op pretparken is dat wel aan mijn besteed. Het is ook 6 jaar geleden dat we in de Efteling zijn geweest, dus het werd ook wel weer tijd. Super leuk! Ik ging snel douchen en kleedde me aan. Maar vlak voordat we weg gingen zei Rick ineens dat ik mijn koffer moest inpakken. Ik zou namelijk ook niet thuis slapen! Nou ja, de verassing werd steeds maar groter.

 

Toen we onderweg waren naar de Efteling stuurde ik snel een appje naar mijn ouders en schoonouders. Die zouden namelijk ’s avonds langskomen voor koffie en gebak (net als elk jaar), maar ik was nu natuurlijk niet thuis. Gelukkig begrepen ze dit allemaal wel en wenste ze me veel plezier!

In de Efteling zijn we in bijna alle attracties geweest. Alleen de achtbanen met een beugel over je schouder durfde ik niet aan. Mijn schouder is sinds mijn ongeluk nog best wel gevoelig, dus ik wilde niks riskeren. Maar gelukkig kon ik de meeste attracties wel gewoon in dus ik heb me super vermaakt.

 

Rick vertelde dat hij ook had gereserveerd in het restaurant van het hotel waar we sliepen dus we moesten wel rond 19.00 uur daar zijn. Dat was geen probleem, want de Efteling ging om 18.00 uur dicht.

 

Het hotel waar we sliepen bleek het Van der Valk hotel in Nuland te zijn. Dit vond ik super leuk, want hier kwam ik vroeger toen ik klein was heel vaak met mijn ouders, opa, oma en broertje. Ik maakte buiten direct een foto van het hotel wat ik in de familie app naar mijn familie stuurde. Die vonden dat ook erg leuk om te zien.

Na het inchecken in het hotel liepen we het restaurant in. De serveerster liep voor me uit en ineens zag ik welke tafel er voor ons bedoeld was. Dat was namelijk de tafel waar mijn vader, moeder, oma, broertje en schoonzusje zaten! Wat een verassing! Ik had echt helemaal niks door! De tafel was versierd met roze, paarse en witte ballonnen. Jeetje wat een leuke verassing, ik heb echt helemaal niks in de gaten gehad en iedereen heeft heel leuk mee gespeeld.

 

Aan tafel kreeg ik van iedereen allemaal cadeautjes en daarna gingen we lekker eten. Nadat we heerlijk hadden gegeten reden mijn ouders, oma, broertje en schoonzus gewoon weer naar Leiden en gingen wij naar onze hotelkamer. De ballonnen nam ik mee haha.

 

Ik heb zo’n topverjaardag gehad, dit vergeet ik echt nooit meer. Ik ben mijn lieve man Rick echt enorm dankbaar. Hij had dit niet allemaal voor mij hoeven regelen, maar dat heeft hij wel gedaan. Zo vond ik 30 worden ineens helemaal niet zo erg meer. Lieve schat, heel erg bedankt. Ik hou van jou!

 

Ik wilde deze topdag graag met jullie delen! In het kader van mijn verjaardag wil ik nog een winactie gaan organiseren, dus die ga ik nog even bedenken. Houd BeautyGlow dus maar goed in de gaten! 😉

Reacties

  • Wat leuk! Lijkt me geweldig om zo verrast te worden. Ik ben ook gek op de Efteling. Haha, al die familieleden daar!

  • Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
    Jij heb wel een hele leuke verjaardag gehad zeg…….
    Wat leuk dat je vriend en familie jouw zo hebben verrast,dat vergeet je inderdaad nooit meer.

    Groetjes Matanja

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*