10 april

Trouwen: Loveshoot

Lifestyle , , , , , , , , , ,

Een loveshoot is een fotoshoot met een fotograaf die je mogelijk de bruiloft wil laten fotograferen. Tijdens een loveshoot worden jij en je partner gefotografeerd zodat jullie beiden kunnen wennen aan het poseren en voor de camera staan. Dit is super handig als een van jullie het niet zo gewend is om op de foto te gaan en het een beetje eng vindt.

 

Veel fotograven bieden hun loveshoots gratis aan. Dit vind ik eerlijk gezegd ook niet meer als normaal. Zo’n loveshoot is eigenlijk een soort reclame en laatste overtuigingsmiddel voor de fotograaf. Fotoshoots voor je bruiloft zijn duur, dus als bruidspaar wil je niet tot de conclusie komen dat je de verkeerde keuze hebt gemaakt.

 

De foto’s die zo’n loveshoot oplevert kun je als bruidspaar leuk gebruiken voor je trouwkaart of save the date kaart. Zo’n kaartje wordt dan net even wat persoonlijker en je hebt meteen professionele foto’s.

 

Enkele tips tijdens een loveshoot:

  • draag kleding waarin je je op je gemak voelt
  • poseer niet te overdreven, wees vooral bezig met elkaar
  • probeer te vergeten dat de fotograaf er is. Dit levert de spontaanste foto’s op.
  • vraag af en toe of je tussendoor een foto mag zien. Op die manier weet je al een beetje of je tevreden kunt zijn met het uiteindelijke resultaat.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om meer te weten te komen over een loveshoot. Hebben jullie wel eens zoiets gedaan? Laat je ervaringen dan achter bij de comments!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*