30 april

FOTD Miss Sporty Boost your makeup

Make-up , , ,

De nieuwe Miss Sporty collectie heet Boost je makeup! Het is een leuke, draagbare collectie waar je leuke alledaagse looks mee kan maken. De collectie bevat twee producten met de naam Miaoww. Helemaal Bella’s ding!

 

Producten

Ik heb voor deze FOTD de volgende producten gebruikt.

 

Miss Sporty Mission correction foundation

Deze foundation komt uit de vorige nieuwe collectie van Miss Sporty. Hij is foundation, concealer en highlighter in een.

 

Flormar eyeperfection primer

Als oogschaduwbasis heb ik eye perfection primer van Flormar gebruikt.

 

Miss Sporty Studio colour duo eyeshadow 203 Steam Pink

De oogschaduw die ik draag is Steam Pink. Ik heb de roze kleur aangebracht onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoek. Daarna heb ik de taupe kleur aangebracht over de rest van mijn ooglid en in mijn crease.

 

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Eyeliner

Daarna heb ik de Miss Sporty The Miaoww eyeliner aangebracht met een wing. Deze eyelinerstift zou je een echte cateye look moeten geven. Bella is er dan ook gek op! 😉 Hij brengt in ieder geval super makkelijk aan. Beter dan andere stift eyeliners die ik gewend ben.

 

Miss Sporty Studio Lash Miaoww mascara

Bij een echte cateye look hoort natuurlijk mascara. Miss Sporty heeft bij deze collectie dan ook een mooie miaoww mascara uitgebracht. Hij brengt alleen niet heel makkelijk aan vind ik. Mijn wimpers zien er echter wel mooi uit.

 

Bella is gek op de twee Miaoww producten! 🙂

De mascara is Bella’s favoriet!

 

 

Close-up ooglook

Hierbij een close-up van mijn ooglook.

 

Overige producten

Tijd voor de rest van de producten die ik heb gebruikt.

Essence Sun Club Matte bronzer

Om te shapen heb ik Essence Sun Club matte bronzer gebruikt.

 

Glossybox blush

Als blush draag ik de Glossybox blush.

 

Miss Sporty Perfect Color Lipstick 214 Brownish Quartz

Op mijn lipstick draag ik de nieuwe lipstick uit de collectie in de kleur Brownish Quartz. Ik vind hem er erg mooi uit zien op mijn lippen. Dit is zeker een kleurtje die ik vaker kan dragen.

 

De volledige look

De volledige look ziet er dan als volgt uit.

 

Miss Sporty Et Voila French Manicure Silk Touch 040

De collectie bevat ook nagellak. Ik heb de kleur Silk Touch ontvangen. Deze laat ik een andere keer nog aan jullie zien.

 

Ik ben benieuwd wat jullie van deze FOTD vonden en welk product jullie favoriet is.

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*