30 maart

Carmen True Curls krultang

Haar, Review , , , , , , , , , , ,

De Carmen True Curls krultang zit verpakt in een rechthoekige doos met daarop de afbeelding van de krultang. Ook staat Quinty Trustfull erop afgebeeld, zij is denk ik de muze van deze krultang.

Carmen True Curls krultang

 

De krultang zit verpakt in een hitte bestendige hoes. Dit is handig, want daar kun je je krultang dan even te rusten leggen.

 

De True Curls krultang is zoals ik in de video al aangaf een conische krultang. Dit betekent dat hij breed begint en uitloopt in een dunnere punt.

Doordat deze krultang breed begint en dun uitloopt, krijg je krullen met een natuurlijk effect.

De krultang heeft geen klepje, dus je moet je haar er zelf omheen vasthouden met je hand. Dit gaat eigenlijk vrij makkelijk.

 

Verder kun je zelf het aantal graden instellen op de krultang. Hij gaat maximaal tot 200 graden, maar ik ben van mening dat 180 graden meer dan genoeg is.

 

De Carmen True Curls krultang is heel makkelijk in gebruik en werkt super snel. Bij mijn haar zakken krullen altijd snel uit, met deze krultang gebeurd dat niet. Ik weet niet waardoor dat komt. Mijn haar ziet er in ieder geval natuurlijk, mooi gekruld uit. Ik voel me echt een Victoria’s Secret model als ik deze tang heb gebruikt.

 

Zijn jullie al bekend met de Carmen True Curls krultang? Zo ja, hoe hebben jullie deze tang ervaren?

Samenvatting

Product: True Curls

Merk: Carmen

Verkrijgbaar: oa bij Bol.com

Prijs: € 35,99

Cijfer: 9

Reacties

  • Ik heb deze tang zelf niet maar ik heb wel een soortgelijke tang van Remington. Ik vind dit soort clipless tangen echt veel beter werken dan die met clip en ik kan ze zeker iedereen aanraden!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*