26 juni

Moroccanoil extra volume shampoo en conditioner

Beauty, Haar , , , , ,

Moroccanoil is een kappersmerk. Je kunt de shampoo niet bij de gewone drogist kopen. Ik bestel Moroccanoil altijd via de John Beerens webshop. Al een tijdje gebruikte ik het Weightless hydration mask van Moroccanoil. Maar ik wilde ook wel eens de shampoo proberen. Dus ik koos voor de volume shampoo en nam er ook gelijk de conditioner bij.

De shampoo’s van Moroccanoil bevatten geen SLS. Dit vind ik echt super want mijn hoofdhuid kan niet zo goed tegen dat agressieve middel. Deze shampoo bevat dat dus niet. Daarnaast zit er in de shampoo van Moroccanoil ook arganolie. En iedereen weet inmiddels wel dat je haar daar heel blij van wordt. Arganolie zorgt ervoor dat je haar goed wordt gevoed en mooi gaat glazen. Super fijn dat, dat hierin zit!

De verpakking van zowel de shampoo als de conditioner is strak. De shampoo is een blauwe fles met witte dop en de conditioner is een witte fles met witte dop. De blauwe kleur is de typische Moroccanoil kleur. Mooie kleur vind ik dat. De flessen zien er mooi uit, niet teveel poespas. Hier houd ik wel van.

Het gebruik

Om het gebruik duidelijk te beschrijven begin ik met de shampoo. Dat is immers ook de eerste stap die je neemt als je, je haar wast toch? Ik maak eerst mijn haar goed nat en spuit dan een beetje shampoo op mijn hand. Ik ruik direct weer die heerlijke Moroccanoil geur. Ik ben daar echt verliefd op!

De structuur van de shampoo is dik en een beetje kleverig vind ik. Je merkt duidelijk dat er veel olie in de shampoo verwerkt zit. Het inmasseren van de shampoo gaat dan ook niet super makkelijk. Je moet het echt eerst goed over je handen verdelen voordat je het in masseert. Anders krijg je de shampoo niet over je hele hoofd verdeeld.

Daarna spoel ik de shampoo uit. Op de fles staat dat je dit goed en grondig moet doen, dus ik zet de straal wat harder. Dat is maar goed ook, want door de olie substantie blijft het al snel in je haar zitten. Eenmaal goed uitgespoeld voelt mijn haar al mega schoon aan. Maar ik wil het ook zacht, tijd voor de conditioner!

Voordat je de conditioner aanbrengt, dien je het overtollige water uit je haar te knijpen .Dus dat doe ik braaf. Vervolgens breng je de conditioner aan op de lengtes van je haar tot in de puntjes. Dus niet op je hoofdhuid! Dit laat je twee minuten intrekken en dan spoel je het grondig uit. Dit doe ik allemaal braaf. Met uitspoelen merk ik al hoe zacht mijn haar geworden is.

Het resultaat

Ik laat mijn haar altijd natuurlijk opdrogen. Ik föhn alleen als ik beachy waves wil maken of als ik snel weg moet. Omdat ik wil zien of de shampoo en conditioner mijn haar al volume geven zonder dat ik het föhn, doe ik dat nu ook. Het resultaat mag er zeker zijn!

 

Mijn haar zit super mooi en volumineus. Het valt mooi in model en het glanst en super. Het lijkt net of ik een speciale behandeling in een kapperssalon heb gehad. Wauw. En mijn haar ruikt super lekker naar de Moroccanoil geur. Het liefste snuffel ik nu de hele dag aan mijn haar maar dat is een beetje gek haha. Kortom, ik ben erg tevreden met deze shampoo en conditioner. De prijs is dan wel aan de hoge kant, maar dat krijg je nu eenmaal met een kappersshampoo en conditioner. Gelukkig geven ze wel een mooi effect en dat maakt de shampoo en conditioner hun geld wel waard.

Samenvatting

Product: extra volume shampoo en conditioner

Merk: Moroccanoil

Verkrijgbaar: oa bij John Beerens webshop

Prijs:  beiden € 24,90 voor 250ml

Cijfer: 9

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*