20 november

Trouwen, van alles en nog wat!

Trouwen ,

Ondanks dat de bruiloft nog ver weg is, zijn we lekker van alles en nog wat aan het regelen. Ik vertel jullie graag erover!

 

Qua locatie vertelde ik vorige keer al dat we samen drie locaties hadden die we erg leuk vonden. Inmiddels zijn we er wel uit waar we ons feest willen gaan geven. Dit moeten we alleen nog even gaan vastzetten en dan is dat geregeld! Yes!!

 

Dan de genodigden. Dit vind ik heel lastig. Het liefste wil ik iedereen erbij hebben, maar dit brengt helaas ook kosten met zich mee. Dus we moeten hier eens goed over na gaan denken. Maar ik ben er van overtuigt dat dit helemaal goed gaat komen.

Dan mijn trouwjurk he! Ik heb op internet al heel veel inspiratie op gedaan. Alle jurken en stijlen die ik mooi vind heb ik in mijn inspiratieboek geplakt. Nu is het een kwestie van een datum bepalen en jurken gaan passen! Ik wil voor dit speciale moment een select groepje met mij meenemen. Natuurlijk mijn moeder! Maar ook mijn schoonmoeder, oma en mijn getuige Lisette neem ik met me mee. Ik wil dit mooie moment graag delen.

Verder zijn we ook al bezig met de kleine dingetjes. Zoals een taarttopper. Jullie weten vast wel wat ik bedoel: zo’n bruidspaar op een bruidstaart. Ik wilde dat heel graag. Maar we willen geen standaard echtpaar, ze mogen er best een beetje hip uitzien. Dus ik ging googlen. Maar wat viel me op: meestal zijn de bruid en bruidegom allebei blond, of allebei bruin, of de bruid is blond en de bruidegom bruin. Irritant! ik bleef zoeken en ik heb er een gevonden! Natuurlijk bestelde ik hem. Ik laat hem nog niet aan jullie zien, maar het is een erg mooie taarttopper van porselein. En hij is nog hip ook!

 

Dit was weer een korte trouwupdate! Hope you like it! Als ik weer wat te vertellen heb, meld ik dat natuurlijk weer.

Reacties

  • Wat leuk en spannend allemaal! 😀 Mocht ik gevraagd worden om te trouwens zou ik ook liefst mijn mama, grootmoeder en beste vriendin meenemen als ik een jurk ga kiezen, en misschien mijn schoonmoeder ook maar! 😉

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*