28 november

Weddingstress

Persoonlijk, Trouwen , ,

Nadat we verschillende offertes hadden opgevraagd bij verschillende mogelijke feestlocaties en deze met elkaar hadden vergeleken. Hakte we uiteindelijk de knoop door. Onze keuze was gemaakt. Nu was het een kwestie van vastzetten.

 

Dus daar gingen we op een zaterdagmiddag. Op naar de locatie vol goede moed. We spraken met de eigenaar en gaven aan dat we onze offerte definitief wilde maken. “Wat was de datum ook alweer?” zei de eigenaar. Wij zeiden: “3 juli”. “Ojee” zei hij toen. En wat bleek: er stond al een andere bruiloft op 3 juli ingeboekt. Een bruiloft die er nog niet in stond toen wij de offerte bespraken.

 

Jullie begrijpen dat op dat moment de grond even onder m’n voeten verdween. Wat moesten we nu? De datum was al vastgezet bij de gemeente en deze locatie paste precies binnen ons budget. Een week later, was de locatie nog wel beschikbaar. Dus we moesten toch proberen de datum te verplaatsen.

 

Gelukkig werk ik bij de gemeente, dus ik belde die maandag ochtend mijn collega. Ik kon niet meer wachten. En hij was zo vriendelijk om me te helpen en onze datum aan te passen. We waren gelukkig nog niet in ondertrouw gegaan (dat doen we in januari) hierdoor was het verplaatsen van de datum een stukje makkelijker.

IMG_2770

Toen was dit brandje geblust: de datum is verzet. We gaan nu definitief trouwen op vrijdag 10 juli 2015. Na het verzetten van de datum hebben we ook meteen de locatie definitief gemaakt. We wilde niet nog een keer dat het mis ging. En op deze manier hebben we gelijk een groot deel van de bruiloft al geregeld! We zijn blij! 🙂

 

Tot zo ver mijn bruiloft update van deze keer. Tot de volgende! 🙂

Reacties

  • Nou fijn dat het uiteindelijk toch is goed gekomen, staat dat tenminste vast!!Succes met de rest wat je nog moet regelen voor je bruiloft.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*