1 maart

Vakantiefoto op een meerluik

Lifestyle , , , , , , ,

Vakantiefoto op canvas

Dat ik gek ben op foto’s, heb ik jullie al vaker verteld. In ons huis hangen vind je dan ook veel foto’s, vooral van Liz en Fay. Maar ja, die meiden worden zo snel groot. Dat je dan je foto’s ook regelmatig weer omwisselt.

Een tijdje terug maakte ik mooie wandcirkels met daarop foto’s van de meisjes. Maar nu was het tijd voor wat nieuws. Ik wilde graag een mooie foto van ons op canvas laten drukken. Daarom keek ik online naar mooie foto op canvas aanbieding. Bij fotocadeau.nl vond ik iets heel gaafs, namelijk een meerluik.

Meerluik canvas

Zo’n meerluik kan je zo groot maken als je zelf wilt. Je kan zelf kiezen hoeveel doeken je wilt en ook hoe groot je het wilt hebben. Ik koos voor een meerluik van vijf luiken.

De keuze voor de foto was lastiger dan het bestellen haha. Het bestellen gaat heel gemakkelijk. Het systeem checkt of de foto’s die je upload groot genoeg zijn en biedt verschillende opties om je foto’s nog eventueel te bewerken. Daarna kun je er nog voor kiezen om een ophangsysteem aan je bestelling toe te voegen (super handig!) en om je foto’s nog door fotocadeau te laten controleren zodat je zeker weet dat je bestelling goed gaat. 

Uiteindelijk heb ik voor een mooie foto gekozen waarin de kleuren van ons interieur ook mooi terugkomen. Zo maakt de meerluik straks een mooi geheel in onze woonkamer en is het tegelijk een mooie eyecatcher.

Na een paar dagen had ik mijn bestelling in huis en kon het ophangen beginnen. Hierbij moet je, door de verschillende formaten, wel goed kijken of je foto tijdens het ophangen nog wel klopt. Gelukkig heb ik een hele handige echtgenoot die dat vrij snel voor elkaar heeft gekregen.

Nu kijk ik alweer verder, want we hebben aardig wat mooie dagen gehad. Misschien dat ik binnenkort onze tuin opfleur en de tuin ga decoreren door een eigen tuinposter te maken. Dan zwijmel ik in de tuin terug naar Frankrijk.

Liz wijst haarzelf even aan. 🙂

Conclusie

Ik ben heel blij met onze meerluik en het is een echte eyecatcher in onze woonkamer. Ik heb er ook al veel complimenten over gekregen (mijn collega’s zagen hem als achtergrond tijdens de teamsmeetings 😉 )

Wil jij ook zo’n mooie meerluik? Met code SD35 en ontvang je direct 35% LENTEKORTING bij fotocadeau.nl.

*Deze producten heb ik opgestuurd gekregen voor een review.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*