26 februari

Kaya sieraden Coin naamketting + winactie

Winactie , , , , , , , , , ,

Hiep, hiep, hoera! Vandaag ben ik jarig. Ik ben 35 jaar geworden. Dat is toch best wel een mijlpaal. Een van de leukste cadeaus om te geven en om te krijgen 😉 vind ik toch wel sieraden. Gepersonaliseerde sieraden zijn het allerleukste, want iets persoonlijkers is er bijna niet.

Kaya Sieraden coin naamketting

Een sieraad die ik voor mijn verjaardag aan mijn collectie mocht toevoegen is deze mooie coin naamketting van Kaya Sieraden. Perfect voor een mooie layer necklace party. Wist je dat layering nog steeds heel trendy is?

Voordat ik mijn ketting uitzocht, heb ik nog even getwijfeld of ik voor initialen zou gaan, of voor namen. Uiteindelijk heb besloten om voor namen te kiezen, omdat ik natuurlijk al mijn witgoude ketting van Vedder & Vedder met initialen (L en F) heb.

Het bestellen bij Kaya sieraden gaat heel simpel: je kiest wat voor soort ketting je wilt, dan kies je de namen en het lettertype.

Ik ben echt heel blij met mijn nieuwe coin ketting met naam en vind hem ook heel mooi staan.

Winactie

Zoals ik al zei: ik ben jarig vandaag. En wie jarig is trakteert. Ik kan me voorstellen dat jullie nu ook helemaal enthousiast zijn over deze ketting. Dan heb ik wat leuks. Want ik mag namelijk in samenwerking met Kaya Sieraden een exemplaar van deze coin naamketting weggeven!

Wat moet je doen?

  • Volg mij op Instagram
  • Volg Kaya Sieraden op Instagram
  • Laat een reactie ander onder deze post

Om je kansen te vergroten deel je mijn foto ook in je story op Instagram (vergeet me niet te taggen!)

Deze winactie duurt tot 5 maart en de winnaar krijgt persoonlijk bericht. Veel succes allemaal!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*