24 augustus

Mijn sportdagboek nr. 24

Sporten , , , , ,

De afgelopen week ben ik weer redelijk actief bezig geweest. Van hardlopen tot tennissen, ik heb zelfs weer een finale gespeeld. Kortom, het was weer een lekker actief weekje.

Maandag 14 augustus 2017

Maandag startte ik mijn week weer goed met een rondje hardlopen. Ik liep een rondje van 4,08 km.

 

Dinsdag 15 augustus 2017

Lizje was dinsdag weer een beetje onrustig en had moeite om in slaap te komen. Daardoor lukte het me weer niet om te sporten want toen ze eenmaal sliep vond ik het te laat.

 

Woensdag 16 augustus 2017

Woensdag moest ik de tweede wedstrijd spelen van het toernooi waar ik samen met mijn schoonvader aan meedoe. We wonnen heel makkelijk met 6-1 6-1.

 

Donderdag 17 augustus 2017

Donderdag hadden we sportdag van werk. Ik heb onder andere de volgende sporten gedaan: boogschieten, volleyballen, tennissen, voetballen en touwtrekken. Alles steeds 30 minuten. Na afloop was ik dan ook best wel moe en heb ik ’s avonds niet meer gesport.

 

Vrijdag 18 augustus 2017

Ondanks dat ik best wel spierpijn had van de sportdag, ben ik vrijdag toch gaan hardlopen. Wel maar een klein stukje: 3,42 km.

 

Zaterdag 19 augustus 2017

Zaterdag heb ik niet gesport want ik wist dat ik zondag de finale moest gaan spelen van het toernooi.

Zondag 20 augustus 2017

Zondag 20 augustus was de finale van het tennistoernooi waar ik aan mee deed. Vooraf was ik nerveus voor de finale, maar de wedstrijd ging heel makkelijk. Uiteindelijk was dit onze beste wedstrijd en we wonnen dan ook met 6-0 6-1. Kampioenen!

 

Dit was mijn afgelopen sportweek. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*