1 juli

Vakantietijd!

Beautyglow

Het leek eeuwen te duren, maar eindelijk is het zo ver: het vakantieseizoen is begonnen! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vond het koude weer veel te lang duren. Ik ben zo blij dat eindelijk het zonnetje weer meer aan het schijnen is en dat de temperatuur omhoog is gegaan. Daar kan ik echt vrolijk van worden. Het begint al met het feit dat je zonder jas op je fiets kunt zitten. Dat zijn toch kleine geluksmomentjes?

Vakantievoorpret

Waar ik ook altijd heel blij van kan worden is de vakantievoorpret. Die begint voor mij al bij het boeken van de vakantie. Het zoeken naar een leuke bestemming voor ons gezin vind ik altijd al erg leuk om te doen. Dan kan ik al helemaal een voorstelling maken van wat we daar gaan doen. Ik vind het altijd prettig om mijn vakantie al vroeg te boeken. Op die manier weet ik zeker dat de bestemming beschikbaar is en heb ik geen stress bij het boeken. Dat wil ik ook niet, voor mij is het zoeken van een leuke vakantie al feestje, dat wil ik graag zo houden.

Toch kan het ook voordelig zijn om je vakantie niet al te vroeg te boeken. Als je bijvoorbeeld kiest voor een Last Minute, ben je soms een stuk voordeliger uit. Maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Wist je dat tweederde van de Nederlanders stress krijgt van het boeken van een Last Minute vakantie? Dat is niks voor mij, daarom boek ik mijn vakantie altijd lekker op tijd.

Inpakken voor de vakantie

Als de vakantie geboekt is en het moment van vertrek nadert, is het tijd om na te denken over het inpakken. Als wij twee weken op vakantie gaan vind ik het tegenwoordig makkelijker om reistassen mee te nemen in plaats van koffers. Ik kan in de reistassen meer kwijt (je kan makkelijker nog was spullen erbij proppen) en tassen zijn makkelijker te stapelen in de auto. Een koffer neemt al snel weer meer ruimte in.

Om niet teveel kleding mee te nemen, probeer ik van te voren altijd setjes te maken die ik kan combineren zodat ik minder kleding mee hoef te nemen. Een korte broek kan gemakkelijk meerdere keren gedragen worden met verschillende shirtjes natuurlijk. Ook je beauty producten kun je op een efficiënte manier gebruiken waardoor je er minder van hoeft mee te nemen op vakantie. Zo kun je conditioner prima gebruiken als scheergel. Dat scheelt alvast een flesje. 😉

En dan… genieten maar!

En dan is je vakantie aangebroken. Ik maak op vakantie graag foto’s. Dat vind ik leuk omdat ik er dan later een fotoboek van kan gaan maken. Sinds kort hebben we ook een GoPro. Die hebben we laatst meegenomen toen we een paar dagen weg gingen. Het was leuk om ook korte filmpjes te maken. We moeten ze nu alleen nog gaan editten.

Napret

Het maken van een fotoboek en het editten van de filmpjes op vakantie geeft eigenlijk weer vakantienapret. Ik vind het heel leuk om van onze vakantie een echt, mooi fotoboek te maken. Zodat ik het later weer kan laten zien aan Liz en Fay waar we zijn geweest. Op die manier verleng ik het gelukzalige gevoel van vakantie nog een tijdje. Zo zorg ik er ook een beetje voor dat het minder lang lijkt te duren voordat we weer op vakantie gaan. 😉

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*