29 juni

Mijn Sportdagboek nr. 73

Beautyglow , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

De afgelopen week was door het overlijden van Bella op zijn zwakst gezegd een rotweek. Ik kon mezelf er dan ook niet altijd toe zetten om te sporten. Toch heb ik wel wat gedaan, soms om mijn gedachte juist te verzetten.

Maandag 17 juni 2019

Maandag deed ik thuis mijn krachttraining weer. Ik deed nu 2,5 minuut touwtje springen erbij en heb het aantal kilo’s met 1kg verzwaard.

Dinsdag 18 juni 2019

Dinsdag heb ik niet gesport.

Woensdag 19 juni 2019

Op woensdag doe ik normaal mijn krachttraining weer. Maar afgelopen woensdag hebben wij afscheid moeten nemen van onze lieve poes Bella. Dit was een dag vol verdriet waardoor ik mijzelf er ook niet toe kon zetten om te sporten. Ik was te verdrietig.

Donderdag 20 juni 2019

Donderdag heb ik ook niet gesport.

Vrijdag 21 juni 2019

Vrijdag moest Rick tennissen, om mijn gedachte te verzetten heb ik toen mijn krachtschema gedaan.

Zaterdag 22 juni 2019

Zaterdag moest ik tennissen in het toernooi van de club. Helaas verloren we de eerste wedstrijd van de poule. Gelukkige hebben we komende week een nieuwe kans.

Zondag 23 juni 2019

Zondag heb ik niet gesport.

Dit was mijn sportweek, anders dan normaal zoals jullie zullen begrijpen. Toch heb ik wel wat gedaan.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*