16 mei

Verzorg je gezicht, oogcontouren en haar met The Ordinary

Review, Beauty , , , , , , , , ,

Serums van The Ordinary

The Ordinary, wie kent dit merk niet? Ik had er al veel over voorbij zien komen, maar nog nooit zelf een van de producten geprobeerd. Tot voor kort tenminste, want toen ik werd gevraagd om een aantal producten van The Ordinary te testen, zei ik natuurlijk direct ‘ja’.

The Ordinary

The Ordinary staat erom bekend dat zij goede skincare voor iedereen mogelijk maken. In de producten van The Ordinary zitten stuk voor stuk ingrediënten die je ook bij duurdere skincare merken terugvindt, maar dan voor een veel lagere prijs. Graag deel ik mijn ervaring met jullie

The Ordinary Multi-Peptide Serum + HA

Ik begin met het Multi-Peptide Serum + HA. Dit is een serum met anti-aging en huidversteviging effect. Deze universele formule combineert een uitgebreide reeks technologieën om de huid gladder te maken en meerdere tekenen van veroudering tegelijk aan te pakken. Door gebruik te maken van vijf goed bestudeerde peptidetechnologieën, huidvriendelijke aminozuren en meerdere hyaluronzuurcomplexen, helpt het de verschijning van kraaienpootjes aanzienlijk te verbeteren, evenals het gevoel van elasticiteit en stevigheid van de huid.

Het serum is transparant van kleur en je kan het na het reinigen van je huid zowel ’s ochtends als ’s avonds aanbrengen. Goed om te weten: dit product is dierproefvrij.

Mijn ervaring

Ik heb dit serum voornamelijk ’s ochtends gebruikt. Na het aanbrengen van het serum op mijn huid, masseer ik het in. Dit gaat vrij gemakkelijk en het product wordt goed door mijn huid opgenomen. Ik kan vervolgens zonder problemen mijn dagverzorging aanbrengen. Of mijn huid echt steviger is geworden sinds ik dit serum gebruik, vind ik lastig te beoordelen. Wel voelt mijn huid zacht en goed gevoed aan. Het The Ordinary Multi-Peptide Serum + HA kost € 33,- voor 60ml bij De Bijenkorf.

The Ordinary Multi-Peptide Eye Serum

De huid rondom onze ogen is dunner dan de rest van onze huid. Extra verzorging voor onze oogcontouren is dan ook geen overbodige luxe. Gelukkig heeft The Ordinary daar ook aan gedacht met het Multi-Peptide Eye Serum. Dit serum is een op water gebaseerde formule en het bevat meerdere peptidetechnologieën die zich richten op het uiterlijk van veelvoorkomende tekenen van huidveroudering rond de oogcontour, inclusief zichtbare kraaienpootjes en rimpels onder de ogen, wallen en donkere kringen.

Het zit verpakt in een klein flesje met een pipet en het serum mag zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruikt worden.

Mijn ervaring

Omdat ik de huid rondom mijn ogen graag goed verzorg, was ik vooral erg benieuwd naar dit serum. Ik heb het ’s ochtends en ’s avonds gebruikt. Het serum lijkt inderdaad erg op water, want het is heel vloeibaar. Maar toch kon ik het goed aanbrengen. Ik heb met mijn vingertoppen het serum steeds zachtjes in mijn huid ‘geklopt’. Na het aanbrengen voelde het lichtjes vettig aan, maar niet overdreven. Het is net dat laagje, dat mijn oogcontouren goed kunnen gebruiken. Ik heb na het aanbrengen van het oogserum ook een oogcréme gebruikt en dat is prima te combineren. Ik vond dit oogserum erg fijn in gebruik en ik baal dat mijn flesje op is. Het The Ordinary Multi-peptide oogserum kost: € 29,95 voor 15 ml. bij Douglas.

The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum – 2-in-1 

Volle wimpers en volle wenkbrauwen zijn helemaal hot en dat willen we natuurlijk allemaal. Gelukkig is daar het Multi-Peptide Lash and Brow Serum – 2-in-1  van The Ordinary. Dit is een geconcentreerd, kleurloos tot lichtgeel, lichtgewicht serum dat is ontwikkeld om de wimpers en wenkbrauwen dikker, voller en gezonder te doen lijken.

Als je dit product bekijkt, lijkt het meer op een mini witte eyeliner. En zo breng je dit serum ook aan. Na het reinigen en drogen van de huid, breng je ’s morgens en ’s avonds een dun laagje aan langs de wimperlijn en de wenkbrauwen.

Mijn ervaring

Het aanbrengen van het Multi-Peptide Lash and Brow Serum – 2-in-1 gaat heel gemakkelijk want het lijkt op eyeliner. Het prikt ook niet in mijn ogen en ik merk eigenlijk niet dat ik het product gebruikt heb. Aan mijn wenkbrauwen merk ik ook niet veel verandering, maar bij mijn wimpers lijkt het alsof ze langer geworden zijn. Het The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum – 2-in-1  kost € 15,10 bij de Bijenkorf.

The Ordinary – Multi-Peptide Serum for Hair Density

Naast volle wimpers en wenkbrauwen willen we natuurlijk allemaal ook een volle bos met haar. Gelukkig is daar het The Ordinary – Multi-Peptide Serum for Hair Density. Dit serum heeft als doel het uiterlijk van de haardichtheid te verbeteren, zodat het haar er dikker, voller en gezonder uitziet. De formule bevat AnaGainTM, alsook een combinatie van verschillende actieve ingrediënten, die samenwerken door het zichtbaar versterken en normaliseren van de hoofdhuid en het sterker maken van de haarfollikel via verschillende routes.

Het flesje lijkt op een serum voor je gezicht, maar door het blauwe streepje op het etiket zie je dat het om een ander product gaat. Verder lijkt het qua uiterlijk vrijwel hetzelfde.

Mijn ervaring

Het haar serum dien je ’s avonds voor het slapen gaan op je hoofdhuid aan te brengen en in te masseren. Dus dat doe ik braaf. Het voelt een beetje gek en nattig aan en ik ben bang voor een vette hoofdhuid de volgende morgen. Dat is gelukkig niet het geval. Na een aantal weken lijkt het alsof mijn haar gemakkelijker meer volume aan de bovenkant heeft. Dat vind ik fijn en blijf dan ook doorgaan met het gebruik van dit serum. Het The Ordinary – Multi-Peptide Serum for Hair Density kost € 25,95 voor 60ml bij Douglas.

Conclusie

De producten van The Ordinary maken goede beautyproducten een stuk toegankelijker. Ze zijn duidelijk en fijn in gebruikte en bevatten goede ingrediënten. Het oogserum is mijn favoriet en die wil ik zeker blijven gebruiken. Welke wil jij graag proberen?

Samenvatting

Product: Huid serum, oogserum, wimper en wenkbrauw serum en haar serum
Merk: The Ordinary
Verkrijgbaar: o.a. bij Douglas en De Bijenkorf
Cijfer: 8

*Deze producten heb ik ontvangen voor een review.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*