11 mei

Show je benen op rokjesdag!

Beauty , , , , , , , ,

Rokjesdag

Eindelijk is het zo ver, rokjesdag staat voor de deur! Voor veel mensen is dit een dag om naar uit te kijken, omdat het de eerste dag van het jaar is waarop je je mooiste rokken en jurken kunt dragen. De zon schijnt weer meer en de temperatuur gaat omhoog. Panty’s zijn niet meer nodig, de benen kunnen weer bloot! Maar hoe zorg je ervoor dat je benen mooi voor de dag komen? Ik deel wat tips met je.

Scrubben en stralen

Zoals ik al zei: de benen mogen weer gezien worden. Dus het is tijd om ze eens goed onder handen te nemen. Geef je benen daarom een goede scrubbeurt. Hiermee verwijder je niet alleen dode huidcellen, je stimuleert ook de celvernieuwing, waardoor je huid steviger, gladder en heerlijk zacht aanvoelt. Daarnaast bevordert het ook de doorbloeding. Kortom: mooie benen! Dat willen we.

Weg met de ongewenste haartjes

Na het scrubben is het tijd om de benen nog gladder te maken en de ongewenste haargroei te verwijderen. Kies de methode die jij het fijnste vindt. Zelf epileer ik mijn benen altijd, want zo blijven de haartjes het langste weg. Soms kies ik ook voor harsen, maar epileren vind ik toch nog het fijnste. Ik gebruik daarvoor mijn Braun Silk-épil 5 – Epilator – Wet & Dry. Deze kan ik ook onder de douche gebruiken.

Geef je benen een kleurtje

Hebben jouw benen de afgelopen maanden goed verstopt gezeten in een spijkerbroek en zijn ze nu nogal wit? Geen probleem. Geef ze alvast een zomers kleurtje met een goed tanning product. Ik gebruik graag de producten van de Sunless Tan lijn van Hawaiian Tropic. Vooral de mousse vind ik erg fijn in gebruik. Maar de milk gebruik ik graag als mijn schenen erg droog zijn.

Laat je benen shinen

Wist je dat je benen langer en slanker lijken als ze mooi glanzen? Verzorg ze daarom extra goed met een body oil als je een rok of een jurkje aantrekt. Een aanrader vind ik de Squalan Body Oil. Deze maakt mijn huid niet alleen heerlijk zacht, maar voorziet mijn benen ook van een mooie glans. I love it.

Dit waren mijn tips om je benen goed voor de dag te laten komen op rokjesdag. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben. Maar vergeet niet: ga vooral genieten van deze heerlijke dag!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*