Vlog #6 | 22 weken zwanger & wat zit er in het kraampakket? | BabyGlow

Categories BabyGlow

In deze zesde BabyGlow vlog ben ik alweer 22 weken zwanger en laat ik zien wat er in het kraampakket zit. Kijk je weer gezellig mee?

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

10 thoughts on “Vlog #6 | 22 weken zwanger & wat zit er in het kraampakket? | BabyGlow

  1. Toch wel een handig pakketje toch? Hier in Belgiรซ bestaat dat zo niet (denk ik toch, ofwel heb ik ’t gewoon nog niet gevonden) helaas. Ikzelf ben nu 15 weken, dus ook iets om naar uit te kijken! Gefeliciteerd met de zwangerschap trouwens!

  2. Oh, ik zat te wachten op allemaal gezellige lieve babydingetjes, maar dit is ook heel nuttig ๐Ÿ™‚ Volgens mij heten ze kraammatjes ofzo, weet het ook niet meer, te lang geleden ๐Ÿ˜‰ Fijne zwangerschap Daisy!

  3. Ik weet nog dat ik me doodschrok toen ik voor het eerst de inhoud van de box bekeek. Die maandverbanden en doeken, oeff daarmee wist ik dat er een lastige taak op de planning stond ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*